Follow my blog with Bloglovin Newlyweds | Teljänneito

Newlyweds

Tuoreen vaimon päivä on alkanut aamupalalla auringossa ja hääkuvia katsellessa. ♥ Hääkuvaajamme toimitti todella nopeasti kuvat ja on aika valita suosikit kaikista kuvista, on niin paljon niitä ihania kuvia!

Olemme olleet naimisissa nyt kaksi viikkoa, olemme nauttineet toistemme seurasta täysillä. Häiden jälkeen on ollut mahtavaa saada keskittyä vain toisiimme ja nauttia lomasta. 
  
Näin tuoreena vaimona voin jakaa yhden neuvon minkä sain niin monelta: "Nauti päivästä, älä stressaa!" Onnistuinko itse olla stressaamatta? Tämä onkin asia mihin kaasoni, äitini sekä aviomieheni voi vastata parhaiten. En tiedä haluanko kuulla vastauksen ihan vielä, hih ;)Tunne hääpäivänä on sanoin kuvaamaton, onneksi on kuvat muistojen lisäksi joita voi näin jälkikäteen katsella ja muistella :) Häät olivat todella onnistuneet ja tunnelma oli juuri niin iloinen ja rento kuin olimme  toivoneetkin! 
Adalmina kuvaili tunnelmaa häissämme niin ihanasti, että silmät kostuu vieläkin pelkästä ajatuksesta:
"Voin sanoa, että varmasti jokaisen häävieraan silmät kostuivat morsiamen astellessa kappeliin isänsä saattamana, ja herkkä tunnelma jatkui läpi koko vihkiseremonian. Viulunsoittoa, valkoisia hortensioita, kynttilänvaloa, italialaisia viisauksia, helliä katseita, rakkautta ja sanat tahdon. Siinä vaiheessa kun tuore morsian nosti upean hääkimppunsa kohti kattoa ja tuuletti villisti, tiesimme, että nyt alkaisivat juhlat!"

Aikaisemmin samana viikkona murehtimani sadekaan ei haitannut yhtään vaan lopulta asiat oikeastaan menivät juuri kuten niiden kuuluukin mennä, kuten Char niin kivasti blogissaan häistämme kirjoittikin ♥ 

Kuvat ovat hääkuvaajamme, Hannu Perälän ottamat, kunhan saan valittua lisää suosikkeja niin kerron kuvien kera häistämme enemmän. Kuvaajamme on Vaasasta ja on itsekin menossa naimisiin nyt elokuussa. Kuten heidän hääblogistaan voi lukeakin niin häistä on tulossa ylimakeet, ihan huikeeta!!

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥ 

1 comment

  1. Ihania kuvia!! Miten päätitte mennä italiassa naimisiin?

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig