Follow my blog with Bloglovin Bonjour á Paris! | Teljänneito

Bonjour á Paris!

Huomenta Pariisista!

Keskiviikkona oli aika pakata matkatavarat ja lähteä tyttöjen kanssa Pariisiin, täällä Pariisissa odotti Karolina, Adalmina, Char ja Maija ♥ 
Päivät on ollut täynnä nautiskelua ja tyttöjen juttuja, tietysti paaljon shoppailua, hih! Eilen kävimme Pariisin outletissa ja tehtiin mielettömiä löytöjä, siitä enemmän myöhemmin ;)


Kuva on Karolinan ottama Seinen rannalla
toppi, Bershka
hame, H&M
laukku, Louis Vuitton Designistolta
aurinkolasit, Dior
korut, Swarovski
kengät, Bianco
 Karolina, Char, Adalmina, Maija
Nyt äkkiä laittautumaan ja brunssille Pariisin 16. alueelle josta jatkamme shoppailua
Champs-Élysées lähistöllä

Au revoir!16 comments

 1. Hei! Onnea tuoreelle rouvalle. Olen vasta löytänyt blogisi ja luin kirjoituksia sekä vanhasta että tästä nykyisestä blogista. Olisi mielenkiintoista lukea elämänmuutoksista jotka olet tehnyt niin liikunnan, opiskelun ja uran suhteen. Vanhempia kuvia katsellessani hetken mietin voiko kyseessä olla sama neito. Oletko muuttanut ruokavaliota? Millaista liikuntaa harrastat? Kuinka opinnot sujuvat ja miten ihmeessä jaksat opiskella töiden lisäksi? Millaista työsi on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos onnitteluista :) Bloggaamisen hyvä puoli on se, että pystyy katsomaan arkielämää taaksepäin kuvissa, onhan tässä jo viisi vuotta tullut pidettyä blogia :)
   Sama teljänneito se tässä edelleen bloggailee ja kommenttisi pistikin miettimään, että mitäköhän elämänmuutoksia tässä on tullut. Paljon on tämän viiden vuoden aikana tapahtunut oikeastaan kaiken osalta! Kiitos tästä postaustoiveesta, tämä otetaan työn alle :)

   Delete
 2. Hei,

  missä tuo outlet sijaitsee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. La Valeé Village outlet sijaitsee n 30min. junamatkan päässä Pariisista, itse asiassa hyvin lähellä Disney Landina :)

   Delete
  2. Se on kyllä la Vallée Village ;)

   Delete
  3. Kyllä vain, tässä vielä linkki: http://www.lavalleevillage.com

   Delete
 3. Hei, ihania kuvia.

  Kysyisin ja muistuttelisin taas tästä arvonnasta, huivia en ole vieläkään saanut. Eihän sillä kiire kun on lämpimät säät, mutta ihmettelen vaan... :)
  http://teljanneitocitylife.blogspot.fi/2014/01/karvaliivi-ja-arvonnan-voittaja.html

  Irmeli, irmeli.nieminen@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, siis ei voi olla totta!! :O Nyt kyllä hävettää, pahoittelut tästä unohduksesta.. Sanotaanko nyt näin, että tässä on ollut kiireitä mutta onneksi nyt arki alkaa ja voi taas hiukan olla rauhallisemmin :)

   Delete
 4. Todella kaunis on tuo sun asusi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Reetta, oli taas todella lämmin päivä Pariisissa jolloin kevyt toppi ja hame oli sopivan viileä asu :) Asuuni sopii mielestäni niin hyvin tuo Designistolta lainattu LV laukku, ja se oli niin älyttömän käytännöllinen! Olisin mielelläni sen pitänyt itselläni, hihi ;)

   Delete
 5. Olen ollut satunnainen lukijasi jo useamman vuoden, mutta kommentoinut harvemmin. Nyt kuitenkin ajattelin kiittää asupostauksistasi, pidän yksinkertaisen elegantista tyylistäsi. Nyt kun tarkoituksena on vähän karsia ja uusia vaatekaapin sisältöä, saan sinulta vinkkejä etenkin työpukeutumiseen, kiitos siitä!

  Schoffan kauluspaidoista, olen (rivien välistä) ymmärtänyt että ne ovat laadukkaita - tilasitko mittatilauksena vai sopiiko valmiit koot sinulle kuin nakutettu?

  ReplyDelete
 6. Kiitos ihanasta kommentista Anna! Ihanaa saada palautetta, asupostaukset on myös minun suosikkejani! Se on erityisen kiva kuulla, että työvaatetus kiinnostaa, sillä minulla on oma vaatetus muuttunut työpaikan vaihdon yhteydessä ja olen kuvitellut ettei se enää sit ole kiinnostava samalla tavalla :D
  Schoffan paitoja minulla on sekä heidän mallistoa että mittatilauksena, minulle se extra slim fit on sopiva. Palvelu on todella hyvä Kämpissä joten voin suositella heitä :)

  ReplyDelete
 7. Täällä toinen säännöllinen lukija, mutta aikaisemmin kommentoimaton. Nyt on pakko kommentoida, koska satuin katsomaan Maijan blogia ja siellä oli kuvia myös sinusta Pariisissa ja voi hyvä tavaton sentään, että olet tyylikäs rouva! Aivan erehtymätön tyylitaju ja ihanan pelkistetty tyylikkyys, oikein esteettinen silmä lepää. Toki olet aina ollut tyylikäs, mutta jotenkin se nyt pisti oikein silmään :)

  ReplyDelete
 8. Hihi voi kiitos, kiva että sinäkin luet Maijan blogia! :) Ihana kuulla että tyylini on sopiva ja nämä ihanat kommentit todellakin antaa inspiraatiota tehdä enemmänkin asupostauksia! :)

  ReplyDelete
 9. Täällä myös yksi blogisi säännöllinen lukija, mutta en ole tainnut koskaan kommentoida. Olisi tosi mukava nähdä enemmänkin työpukeutumistasi esimerkiksi jonkinlaisen kollaasin muodossa koko viikon työasut. Olet todella tyylikäs ja kaunis nainen :)

  ReplyDelete
 10. Kiitos ihanasta kommentista! :) On niin ihanaa saada komentteja ja toiveita postauksiin, se antaa minulle niin paljon inspiraatiota <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig