Follow my blog with Bloglovin Timeless beauty | Teljänneito

Timeless beauty

Parasta kiireettömissä viikonlopuissa on mielestäni se, että silloin on aikaa itselleen. Ehtii ajatuksella huoltaa itseään ja tehdä niitä asioita mitä ei viikolla ehdi tehdä. On ihanaa kun kaikessa rauhassa voi hoitaa hiuksia, tehdä kasvohoitoja tai vaikkapa jalkahoidon.Ihana Ines de la Fressangen kirja "Parisian Chic"Haluan jakaa teidän kanssa osan tämän hetken suosikkituotteista, sillä osa tuotteista on minulle melko uusia tuttavuuksia :) Blogin kautta olen tutustunut John Friedan tuotteisiin ja ne  ovat todellakin hinta-laatusuhdeltaan hyvät! Ihanan rauhallisen viikonlopun kruunaa sauna sunnuntai-iltana ja hiuksia hoitava Deep conditioner-naamio. Ehdoton suosikki hiusnaamion lisäksi on Friedan Nourishing oil joka levitetään kuiviin hiuksiin, se on vähän paksumpi öljy joka tekee hiuksista todella pehmeät ja kiiltävemmät. Joinakin päivinä myös ohuempi öljy saattaa riittää mutta pääsääntöisesti tämä paksumpi on juuri sitä mitä minun kuivat hiukset tarvitsevat!


Työpaikkani alakerrassa sijaitsee Lifen myymälä, ihana omistaja on jo kuin vanha tuttu- sen verran paljon aikaa siellä on tullut vietettyä :D Evonian keratiinitabletit ovat todella hyvät- otan niitä kaksi päivässä. Kun otin hiustenpidennykset pois   hiukset olivat todella paljon ohuemmat ja huonokuntoiset kuin ajemmin. Kun näitä tabletteja aloin syömään niin hana kampaajani Anne huomasi eron noin kahden kuukauden päästä! :) Ihoa ajatellen olen säännöllisesti myös syönyt mm zinkkiä, D-vitamiinia ja kalaöljyä. Myös Cocovin siitepöly-rakeet ja spirulina on ehdottomasti suosikkeja jotka sopii vaikkapa rahkan tai sojajogurtin sekaan :)

 Ihoni on onneksi huomattavasti paremmassa kunnossa nyt kuin hetki sitten ja olen epätoivoisesti yrittänyt löytää minulle sopivia tuotteita. Sain rauhoitettua ihoni antibioottikuurilla ja nyt tuntuu olevan minulle oikeat tuotteet käytössä!

 Dr Hauschkan puhdistusemulsio on todella hellävarainen ja rauhoittava jonka lisäksi käytin puhdistusvoidetta joka valitettavasti on jo päässyt loppumaan. Dr Hauschkan Syväpuhdistava naamiota pyrin käyttämään 1-2 kertaa viikossa joka poistaa rasvoittuvuutta. Tämä on itse asiassa parasta aikaa naamassa nyt :D
Jos iho on kovasti ärtynyt tai epäpuhdas niin käytän Mary Cohrin puhdistusvaahtoa sekä Mary Cohrin kasvovettä perinteisesti pumpulilapun avulla. Näiden lisäksi pyrin myös kuoria kasvoja kerran viikossa, tällä hetkellä suosikki on hellävarainen Mary Corin kuorinta jonka Snow whiten kosmetologi tutustutti minulle.

     
Kun iho on puhdistettu lisään ihanan raikastavaa Dr Hauschkan Kasvovesi spezialia suihkuttamalla sitä iholle. Kasvovesi on niin suosikki tällä hetkellä! Se tuntuu rauhoittavan ihoani todella paljon. Riippuen siitä tuntuuko ihon tarvitsevan lisää kosteutusta niin lisään vielä joko Dr Hauschkan kasvoöljyä tai Mary Cohrin päivävoidetta. Poskipäät on minulla hieman herkät, joten ainakin niihin kohtiin tulee lisättyä enemmän rauhoittavia voiteita. Pitkin päivää tulee suihkutettua Jane Iredalin kasovettä raikastamaan ihoa. Olen niin tykästynyt näihin suihkutettaviin kasvovesiin! :)

Ennen meikkaamista lisään primeria kasvoille. Sopivan primerin löytäminen on ollut työn alla, mutta muutama hyvä on löytynyt. Ystäväni toi minulle ulkomailta Smashboxin Photo finish primeria ja se on ollut todella hyvä, se pitää meikin paikalla ja iho ei ravoitu yhtä paljon kuin ilman primeria.
Toinen rasvoittuvuutta tasapainottava primer on Jane Iredalen Absence joka antaa ihon hengittää ihan eri tavalla ja täten on sopiva myös akne-iholle.

Clinique puuteri on muuten toiminut kivasti, täytyypä tehdä ihan erillinen postaus meikeistä! :)


    
 


Nyt hyppään pyörän selkään ja suuntaan töihin! Ihanaa viikkoa teille! :)No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig