Follow my blog with Bloglovin Pala unelmaa: Louis Vuitton Louise ♥ | Teljänneito

Pala unelmaa: Louis Vuitton Louise ♥

Tänään on ollut mukava vapaapäivä, olen koko päivän haaveillut ja suunnitellut häitämme! Pinterestin wedding-kansioon on taas tullut lisää kuvia ;) Häihin on enää viisi viikkoa aikaa ja nyt onkin jo korkea aika suunnitella hääsuunnitelijamme kanssa viimeisetkin detaljit valmiiksi, kuten musiikki ja kukat :) 

Olen tietysti jo pitkään suunnitellut myös omaa asukokonaisuuttani häihin: puku ja kengät on jo hankittu ;) Haluan myös pitää mukanani pientä laukkua jossa kuljetan pakolliset asiat kuten puuteri, huulikiilto, nenäliinoja ja muuta pientä tärkeää ;) Haaveilen kantavani häissä tällaista ihanaa pikkulaukkua, nimittäin Louis Vuittonin Louisea!
 paita, H&M
huivi, Kuniko 
kello, Timanttiset
laukku, LV 


Lainasin Deigniston Louisea ja tykästyin siihen kovasti, se sopii todellakin asuun kuin asuun! Olen jo useamman kerran lainannut Designistolta laukkuja ja täytyy sanoa että nopeus ja vaivattomuus on yllättänyt mukavasti :) Toinen heidän valikoimasta joka olisi mukava saada käyttöön on YSLn musta Belle Du Jour-ihanuus ;)
 
 
huivi, Kuniko Annankadulla
mekko, Soaked in Luxury
laukku, LV Designistosta lainattu
saappaat, Högl
 


Huomenna on taas perjantai, ihanaa! Nauttikaa loppuviikosta ;)


4 comments

 1. Onpa kaunis laukku ja tuo hempeä väri varmasti sopisi morsiuspuvun kanssa <3 Onpas tosiaan teidän häät jo pian! Tsemppiä kaikkiin järjestelyihin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin aivan ihanan söpö! Ja onhan se käytännöllinen kun voi muidenkin asujen kanssa käyttää ;) Iiik häät ovat todella pian! :) Nyt se tuntuu enemmän konkreettiselta, ajon nauttia täysillä tästä ajasta ennen häitä <3 Kiitos ja kaikkea hyvää teille sinne <3

   Delete
 2. Ihanaa, elät todella jänniä aikoja :) Muistan itsekin tuon häitä edeltävän ajan ja miten viikot kuluivat toisaalta hitaasti mutta toisaalta taas lentäen!
  Toivotan teille paljon onnea ja rakkautta suureen päiväänne sekä tietysti loppuelämäksi!
  Olet varmasti todella kaunis morsian <3

  ReplyDelete
 3. Oih! Onpa kaunis, sopisi hyvin hääpuvun kanssa varmasti ( vaikka en tiedä millailen puku tulossa:) )
  Minulla odottaa myös häät tammikussa 2015 ja olen suunnitellut että laukku ja kengät saavat olla jotain parempaa koska ne tulevat säilymään ikuisesti ja muistuttavat siitä päivästä.

  -Pauliina

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig