Follow my blog with Bloglovin 11.5.2014 | Teljänneito

11.5.2014

Ihanaa sunnuntaita ja äitienpäivää teille! ♥

Tänä viikonloppuna on taas tullut nautittua rauhassa, näitä viikonloppuja tarvitaan!
On ihanaa vaan haaveilla rauhassa tulevasta, järjestellä paikkoja ja huolehtia itsestään :)

Tässä kuva asusta joka on viime aikoina muodostunut mukavaksi lempiasuksi joka sopii hyvin töihin: mukava ja sopivan tyylikäs! Kuva on otettu vappuaattona kun edessä oli työpäivä sekä Havis Amandan lakitus. 

Beige jakku tuli ostettua Bershkasta Tallinnasta, se on niin mukava piristys! Käytän niin paljon mustia jakkuja, olen jo niin kyllästynyt niihin ;) Asun tekee myös tyylikkään tuo Louis Vuittonin Favourite PM laukku joka on lainattu Designistosta!
Huomaatteko muuten eron hiuksissa? ;) Ostin hetki sitten clip on-pidennykset jotta saa vähän vaihtelua hiuksiin, minulla on jo ikävä pitkiä hiuksiani!! Ajon kyllä ottaa pidennykset taas ennen häitä ;)
 
 beige jakku, Bershka
mekko, Tiger of Sweden
LV Favourite, Designisto
korut, House of Elliott
aurinkolasit, Dior
kiiltonahkaiset korkokengät, Tamaris


Vappuna asuna oli tämä uusi toppi ja samainen beige jakku, olen selkeästi tänä keväänä haalinut lisää beige vaatteita itselleni ;)


toppi, Vero Moda


Vappuna oli sen verran epävakaa sää että päätimme pitää picnicin sisällä, oli todella mukavaa! Toki piipahdettiin Kaivopuistossakin, hih ;)
Kuvassa ihana Char, Adalmina ja Karolina  ♥ Viime viikonloppuna kävimme uudessa Ravintola Brondassa syömässä, paikka oli todella kiva! Söimme Bronda menun joka oli hyvä tapa saada kokonaiskuvan Brondan menusta. Hieman harmitti kun koko seurue joutu syömään saman menun(tai saman yksittäisen ruoan) mutta onneksi kaikki oli samaa mieltä minkä valitsemme ;)
 Nauttikaa sunnuntaista ja tulevasta viikosta!! :) Ensi lauantaina tiedossa on Ravintolapäivä Helsingissä, jee! :)No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig