Follow my blog with Bloglovin I wish I had theese accessories ! | Teljänneito

I wish I had theese accessories !

Olen viettänyt aivan mielettömän rentouttavaa pääsiäistä, on aivan ihanan energinen olo ja odotan innolla tulevaa työviikkoa! :)
Olemme viettäneet iltaa ystäviemme kanssa useampana iltana, vierailimme ystäviemme kauniissa kodissa sekä saimme vieraita Turusta <3 Ja vietimme ystäväni kanssa päivää shoppaillessa kaupungilla. Kaiken tämän lisäksi olemme siivoilleet kotia ja nauttineet auringosta ja jopa käyneet picnicillä! :)

Siivoillessa kotia tuli samalla laitettua vähän tavaroita myyntiin, mm tämä Filippa K:n jakku, kenkiä ja tuolia ja keittiötarvikketa. Olen yrittänyt kysellä mille kirpputorille täällä Helsingissä kannattaa viedä tavaroita, täytyy myöntää että mielestäni olisi kiva jos joku haluaisi tulla tänne ja käydä tavarat läpi ja viedä tavarat ja vaatteet mukanansa!! :) Eli jos teillä on siihen mielenkkintoa niin otattehan yhteyttä! :) Tarjolla on esim Gantin kauluspaitoja, mekkoja jne jne... :)

Noh, täytyypä myöntää, että en haaveile pelkästään luopumisesta, haaveilen myös mm näistä ihanuuksista! :) Minulla on jo Aviatorit ruskealla linssillä, tällaiset mirrored Aviatorit olisi makeat kesäksi ;)
LV huivi beigenä olisi kiva! Aikaisemmin minulla oli hiukan kylmempi sävy tuosta huivista, mutta nyt haluaisin tuon lämpämämmän sävyisen! Harmi että se oli nyt loppu Helsingin Louis Vuitton liikkeestä eikä niitä ollut tulossa lisää :(
 Ruusukultainen kello on jo ollut ahkerassa käytössä, mielestäni se sopii nyt keväällä ja kesällä mukavasti melkein asuun kuin asuun! Ja nuo Pigallet..!! <3 Täytyy myöntää, että tilasin ne jo tammikuussa Nina's liikkeen kautta, mutta odottelen edelleen toimitusta! Toivottavasti ne toimitetaan viimeistään kesäkuussa..
Viime aikoina ole haaveillut kovastikin Hermésin ranekorusta, Italian ja Pariisin matkoja odotellessa.. ;) Birkin taitaa jäädä haaveeksi. Toistaiseksi ;) Uuteen kotiin olemme jo jonkin aikaa halunneet nämä tuolit, ja ihan oikeasti siksi että ne olisi niiiin käytännölliset!! :) Tällä hetkellä nyykyiset tuolit ovat huputettu vaaleaalla pellava-kankaalla ja se ei toimi Albertin kanssa kovin hyvin. Niinmpä ajattelimme käyttää hyväksemme Vepsäläisen 5+1 kampanjan ja hankkia tuolit meille! :) Oikeasti tarvitsemme vain neljä tuolia, joten jos teitä kiinnostaa kaksi Vitran DSR tuolia niin ottakaa yhteyttä ;)

Nykyiset tuolit ovat tosiaankin myynnissä ja löytyvät täältä

Nyt lopetan haaveilun tältä erää ja menen nukkumaan niin jaksaa taas huomenna! :)

Ihanaa keväistä työviikkoa teille kaikille! <3

2 comments

 1. Ihania haaveita! Minä olen päättänyt ostaa 2 tuolia ja olen etsinyt muita tuolihaaveilijoita kimppaostokseen. Mutta minä haluaisin DSW-tuolit. Ja asun Vaasassa, joten emme ehkä voi auttaa toisiamme?

  Minttu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, ne on niin ihanat ne DSW tuolit myös! Ne ei varmasti meillä toimi kun Albert saattaa syödä niitä puujalkoja :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig