Follow my blog with Bloglovin Beautiful dresses and toughts about our wedding | Teljänneito

Beautiful dresses and toughts about our wedding

Tiedättekö mitä?
Juhlimme häitämme kahden kuukauden päästä.
Siis kyllä, kaksi kuukautta enää!!

Juhlimme häitä Italiassa Lago di Como järven rannalla perjantaina 4.7.2014 ♥ Kuten jo vuosi sitten kerron täällä blogin puolella niin valitsimme Italian vihkipaikaksi siksi, että rakastamme Italiaa ja rakas tuleva mieheni kosi minua Siennassa :) Paljon on vielä suunniteltavaa, mutta suurimmat asiat ovat jo päätetty. Olemme valinneet vihkimispaikan ja juhlapaikan ja onneksi olemme saaneet paljon apua hääsuunnittelijaltamme.
Kaasoina toimii kolme ihanaa naista jotka ovat minulle niin tärkeät, Anna, Sara ja Wilma ♥ He ovat auttaneet ja kuunnelleet ajatuksia häistä(sekä monesta muustakin asiasta :D) ja olen niin kiitollinen siitä, että he ja niin moni muu meille tärkeistä ihmisistä ovat mukana juhlimassa häitämme Italiassa :)

Viime aikoina on tullut paljon mietittyä mekkoja, sekä häihin että muihin juhliin. Te jotka jo seuraatte minua Pinterestissä( Seuratkaa! :) http://www.pinterest.com/teljanneito/ ) tietääkin jo, että siellä on paljon inspiraatiota mm häihin liittyen. Mitään tiettyä väriteemaa ei noudateta, mutta onhan niitä inspiraatiokuvia tullut keräiltyä melko luonnonmukaisista sävyistä ;) Kaasot saavat valita mekkonsa ja sävyn itse, sillä haluan, että he tuntevat olonsa kauniiksi eikä vaivaantuneilta :) Olen yrittänyt myös auttaa heitä mekkokriiseissä(ilmeisesti valinnanvapaus aina aiheuttaa kriisin?;) ja haluan myös teidän kanssa jakaa muutama kaunis mekko minkä kaasoni valitsisi tai minä itse valitsisin kesän juhliin:


1. Esprit 
2. MBYM
4. Unique
6. Vila


1. Vila
3. Esprit
4. Gant

Tässä vielä Pinterestistä muutama kaunis kuva ihanista mekoista jotka löytyvät kansiostani:Huomenna alkaakin jo vappujuhlat! Ihanaa vappua kaikille! :)

4 comments

 1. Moikka! Kyselin tuolla aiemminkin vinkkejä hyvien työavokkaiden metsästykseen, joten olisiko sulla mielessä jokin tietty merkki jota suosittelisit seisomatyötä tekevälle (=pankkiin)? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Sofia! :) minun suosikit on Unisa ja Bianco! :) Toivottavasti löydät mukavat :) uusimmat jotka ostin oli Tamaris, ne oli edukkaat ja hyvät jalkaan :)

   Delete
 2. Blev kanske liiite för into på det här nu igen :D voi ei! Hitta int annars nummer 5 på det gröna kollaget nu. Snyfft. Va den säkert från Vero Moda?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha oj nej! :D Nå ännu finns det tid kvar ;) Ska kolla fram den åt dej, minns int längre hur jsg hittade den :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig