Follow my blog with Bloglovin Aussie Blog Awards 2014 | Teljänneito

Aussie Blog Awards 2014

Perjantaina oli Aussie Blog Awardsit ja kiirehdin suoraan töistä Adalminan luo valmistautumaan juhliin ja nauttimaan ihanasta seurasta, tarjolla oli herkullista pikkupurtavaa ja raikasta kuplivaa! Oli ihanaa rentoutua hetken ennen iltaa, sen verran huikean kiire työviikko on taas ollut!! Adalminan luo saapui myös Dubaista kotiutunut(ja ruskettunut!!) Mona ja Suomessa vieraileva Maija
Täytyy muuten sanoa, että Adalminan sisustustyyli on niin minun makuuni, ihanan valkoista ja tyylikästä ja inspiroivaa :)

Valitsin viime tingassa asuni tyttöjen avulla: vaihtoehtona oli Joseph Ribkoffin vaalea pitsimekko tai tämä musta LBD Soaked In Luxurylta. Kengiksi valitsin Tosca Blu:n ihanan keväiset persikan väriset platoo-kengät ja laukuksi Tosca Blu:n pirtsakka persikan värisen laukun piristämään klassisen tyylikästä pikkumustaa :)


Meikkasin gaalaa varten voimakkaammin kuin tavallisesti, kokeilin uutta Oriflamen tummansinistä/mustaa luomiväriä ja tykkäsin kovasti! Olin saanut toiveen meikkipostauksesta jonka ajattelin toteuttaa lähiaikoina :)

Kuva lainattu Adalminalta

Kuva lainattu Adalminalta

Asusteina toimi mm uusi ruusukultainen kello jonka olen kovasti käyttänyt viime aikoina sekä tuliaiseksi saamani Dolce&Gabbana tuoksu.
Valitettavasti perjantaina satoi kovasti, joten valitsin takiksi vedenkestävän Burberryn trenssin, lämpimän BeckSöndergaardin huivin ja söpöt vaaleanpunaiset Hestra-hansikkaat:

Juhlissa tapasimme mm suloisen Jonnan ja ihanan Strictly Stylen MrsVn mammamahansa kanssa <3 Kuvassa Mona, Jonna ja MrsV sekä Monan uusi ihana Chanel laukku!! 
Tänä vuonna nämä bloggaajat voitti, onnea kovasti!! Mm. TheGoodMorningin Kaisaminni on ihan huikea!!


Kuvassa Monan, Maijan ja Adalminan kanssa


Kuvassa Monan, Adalminan, Maijan ja Mikon kanssa


Omalta osalta ilta loppui hyvissä ajoin, teki hyvää saada nukkua kunnolla ja herätä pirteänä lauantaina. Viikonloppu sujui niin mukavasti kotosalla oman kullan kainalossa ja ulkoilessa Albertin kanssa. Pääsiäisen vietämme kotona, on niin ihanaa kun ehtii laittaa uutta kotiamme kuntoon! Kamalaa kun on ollut niin kiire ettei edes ole ehtinyt kunnolla fixailla uudessa kodissa, mutta kyllä tämä rupeaa jo näyttämään meidän kodilta <3

Nyt nukkumaan, nauttikaa tulevasta viikosta!! :)2 comments

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig