Follow my blog with Bloglovin New bag: Louis Vuitton ♥ | Teljänneito

New bag: Louis Vuitton ♥

Kaikki jotka seuraavat minua Instagramissa (@jessicaemiliah) tai Facebookissa (Teljanneitocitylife) tietääkin jo, että kävin viime viikolla täällä Helsingin Louis Vuittonin liikkeessä ja mukaan tarttui uusi laukku! :)

Itse asiassa yllätyin hiukan itse hankinnastani, tiedän että myös parhaimmat ystäväni myöskin yllättyi.. Viimeksi Veeran kanssa ollessa kaupungilla totesin, ettei LV laukku ole mun tyyliä, mutta kappas vaan! ;)
No miksi tämä yllättävä hankinta? Muistatte varmasti kun pohdin vaihtoehtoja läppärilaukulle postauksessa: Stylish laptop cases. Noh, rupesinkin katsomaan kunnon kokoisia laukkuja ja tässä se nyt on: uusi läppärilaukkuni! :) 


Valintani oli tosiaan Louis Vuitton Neverfull GM Damier Ebene. Olen ollut todella tyytyväinen valintaani! Koko viime viikon pyöräilin töihin ja siinä työläppäri kulki mukavasti mukana! Hyvin mahtui mukaan läppärin lisäksi muutkin jutut ja työvaatteet :)

4 comments

 1. Onnea uudesta laukusta! Varmasti hyvä valinta,on sen verran monikäyttöinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hjenn! Tämä on kyllä todellakin ollut monikäyttöinen ;)

   Delete
 2. Onnea uudesta laukusta! :) Minultakin tämä löytyy, tosin Monogramina, Ebenekin oli MM-koossa, mutta se jäin vaille käyttöä, joten lähti paremmalle käyttäjälle :) Mulla on ihan ehdoton suosikkilaukku Neverfull GM, syrjäyttänyt jopa Mulberryt, vaikka en vielä muutama vuosi sitten voinut Vuittonia sietääkään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis eikä! Minulla oli ihan sama juttu, en olisi heti uskonut ostavani tyypillistä LV laukkua :D nyt on kyllä Mulberry jäänyt vähemmälle käytölle taas hetken ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig