Follow my blog with Bloglovin Perfect day | Teljänneito

Perfect day

Aamulla herätyskello herätti tuttuun tapaan 07.00, pirteänä nousin sängystä ylös täynnä energiaa tähän päivään! Olin eilen illalla pitkästä aikaa vidoinkin gymillä, se jos jotain on merkki siitä, että muuttokiireet rupeaa olemaan ohi! Tästä se normaali arki uudessa kodissa vihdoinkin alkaa!! :) Sain kuten aina gymillä käymisestä valtavasti energiaa joka selkeästi riitti myös tähän päivään ;) Tänään pidin muuttovapaata ja sain vanhan asunnon siivottua valmiiksi ja pesin samalla myös Albertin! Albert oli todella kiltisti ja nyt se on puhdas ja tuoksuu hyvälle <3

Tänään oli niin ihanan aurinkoinen päivä, nautin valtavasti siitä että uusi kotimme kylpee auringossa! Olen niin kesä-ihminen, ihanaa kun tämä kevät tekee tuloaan ;) Napsin pikaisesti muutaman kuvan uudesta kodista:

Eilen muuttolaatikot noudettiin pois, vihdoinkin saa ruveta laittamaan viimeisetkin tavarat oikeille paikoille ja suunnitella sisustusta tarkemminkin ;) Muuttolaatikoista puhenollen, en voi muuta kun taas lämpimästi suositella Muuttopalvelu Niemeä! Kaikki asiat hoituvat heidän kautta helposti ja ajan tasalla.

 Huomenna on jo torstai, nauttikaa loppuviikosta!1 comment

  1. Moikka! Kaunis koti teille tulee sinnekkin :)

    Mä olen tulossa viikonlopuksi Helsinkiin, mutta taitaa olla liian kiireinen aikataulu treffeille. Tulee tässä keväällä muutamia duunimatkojakin sinne, joten silloin voitais sopia treffit! sulla on nämä Vaasan käynnit varmaan sen verran kiireisiä itelläkin.

    Tsemppiä muuton loppurutistukseen!

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig