Follow my blog with Bloglovin New home!! ♥ | Teljänneito

New home!! ♥

Hei piitkästä aikaa! Viimeiset viikot on ollut ihan hullun kiireiset, en ole ehtinyt edes lukea lemppariblogejani. Sattuu ja tapahtuu todella paljon: olen ollut yksin Albertin kanssa kaksi viikkoa kun J on ollut työmatkalla, olen viettänyt ihanaa viikonloppua äitini kanssa, tehnyt töitä, metsästänyt karvaliiviä (joka löytyi!!) ja nähnyt pitkästä aikaa Saran ja muut Vaasassa!
Vaasan matka oli todella nopea pikavisiitti, piti tarkistaa Vaasan asunnomme kunnon vuokralaisten jäljiltä. Onneksi asunto oli edelleen loistokunnossa :)
Suurin syy kiireisiin ja blogitaukoon on meidän uusi koti ja muutto!! :) :)

Olen ihan huikea innoissani uudesta kodistamme, parhaimmillaan tosiaan remontoidaan asuntoamme ja muutetaan uuteen kotiin tässä helmikuun aikana! Uusi koti sijaitsee hyvin lähellä nykyistäkin, niin kovasti pidämme Lauttasaaresta alueena :)

Olen Pinterestiin kerännyt paljon inspiraatiokuvia asuntoa varten, tässä muutama kuva Pinterestistä:
Selailin myös koneelta vanhoja kuvia Vaasan asunnostamme, on se kyllä huikean hieno! Täytyy myöntää, että sitä asuntoa näköaloineen on kyllä ikävä! Tässä muutama kuva vanhasta asunnostamme, kaipaan erityisesti tuota tilavaa yläkertaa:


Nyt nukkumaan niin jaksaa huomennakin maalata seiniä ja puuhailla uudessa asunnossa ;)

2 comments

  1. Replies
    1. Kiitos Susanna, odotan kovasti että saadaan kaikki tavarat oikeille paikoille uudessa kodissa! :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig