Follow my blog with Bloglovin Stylish laptop cases | Teljänneito

Stylish laptop cases

Kiitos teille kaikista kommenteista edelliseen postaukseen! :) Arvonta on vielä käynnissä sunnuntaihin 12.1 klo 22.00 asti, joten käykäään osallistumassa vielä! 


Olen muuten etsinyt sellaista siistiä ja tyylikästä laptop casea jo hetken, eli suojaa kannettavalle tietokoneelle. Laptop kulkee mukanani jokainen päivä töihin ja kotiin.  Olisipa muuten kiva jos se kannettava olisi sirompi ja kevyempi!! :D Laptopin koko on 14". Jep, se painaa noin sata kiloa.


Mielestäni Jonnan Marc Jacobsin kannettavan suoja on todella tyylikäs, mutta sen vaalea sävy ja materiaali vähän mietityttää... En usko että se minun käytössäni säilyisi kovinkaan kauniina!
Mieluiten haluaisin ehkä nahkaisen jotta se varmasti olisi kestävä! Tämä nykyinen on niin hirveä neopreeni-pussukka, että ihan hävettää :D On muuten hauska huomata, että iPadille löytyy vaikka kuinka paljon hienoja suojia, mutta isommille kannettaville ei.. Höh!

Tässä muutama kiva laptop case joka miellyttää omaa silmää:) Minkä näistä valitsisit? Onko muita hyviä ehdotuksia?


Huomenna on taas perjantai! Lähdemme ystäviemme kanssa Boulevard Socialiin illalliselle, olen vieläkin ihan innoissani Helsingin ravintoloista ja kahviloista, niitä kivoja paikkoja tuntuu olevan vaikka kuinka paljon :) Lauantaina on Häämessut Wanhassa satamassa! :) Ihanaa mennä sinne saamaan vähän inspiraatiota hääsuunnitteluun ;)


Nauttikaa viikonlopusta! ♥

2 comments

  1. Kannattaa käydä tutustumassa Knomon valikoimiin (http://www.knomobags.com/eu/). Itse ole tilannut muutaman läppärilaukun sieltä juurikin työkoneen mukana kuljettamista varten.

    ReplyDelete
  2. Beaty: Kiitos vinkistä! Siellä näytti olevan tyylikkäitä vaihtoetoja ;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig