Follow my blog with Bloglovin Uudet hiukset! | Teljänneito

Uudet hiukset!

Maanantaina lähdin jännittyneenä Eerikinkadulla sijaitsevaan Band kampaamoon. Tarkoituksena oli tehdä suuri muutos ja leikata hiukset lyhyeksi!

Olimme jo etukäteen jutelleet Annen kanssa suunnitelmista ja siitä että tarkoituksena olisi reippaasti lyhentää hiuksia jotta hiukseni saisi levätä hetken. Halusin antaa hiuksilleni tauon pidennyksistä ja samalla leikata kuivat latvat pois. Sen lisäksi halusin myös tummempia raitoja jotta oma väri saisi kasvaa rauhassa esiin.

Myös hoitotuotteet ovat oleellinen osa hiusten huolenpidosta, Anne suositteli muutamaa tuotetta jotka auttavat hiuksia vahvistumaan. Mukaan kotiin tuli ostettua kuvissa näkyvä Kerastasen hiusnaamio.

Anne oli juuri tarpeeksi rohkaiseva ja hänen kanssa aika meni kuin siivillä keskustellen mm miten tärkeää oikea ruokavalio on hiuksien hyvinvoinnille. 

Mielestäni lopputulos on super tyylikäs ja raikas, olen aivan mielettömän tyytyväinen!
Hassu juttu miten omaksi tunsin tämän lyhyemmän hiustyylin, oli helppo omaksua lyhyemmän tyylin kun Anne jo aikaisessa vaiheessa poikkasi hiukset toiseksi alla olevan vasemman kuvan mukaisiksi jolloin sain itse totutella hiuksiin sillä välin kuin valmisteltiin väriä ;)

Mitä mieltä olette uudesta tyylistä? ? ;)
8 comments

 1. Vad fint och fräscht :) den där längden på håret passar jättebra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Sara ♥ jag e nog jätte nöjd, tror ja kommer att vänja mej snart, hehe ;) trodde håret sku kännas tunnare, men Anne tog lite mer på längden så int topparna sku vara just så tunna. Hoppas att håret får en boost nu ;)

   Delete
 2. Todella kivat ja sopii sulle niin hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Miims, ihana kuulla!! :) Sit vielä kun keksisin tavan millä hiukset ej sojota joka suuntaan aamuisin.. :D

   Delete
 3. Erittäin tyylikäs, sanoisin. Hmmm, jotenkin näytät älykkäämmältä. Vähän kuten tietyt rillit saa ihmisen näyttämäään älykkäämmältä, niin Sulla kävi niin nyt ton kampauksen kanssa. Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Et olekaan enää mikään "Missi Tuulitukka", vaan ihan aikuinen (business) nainen, heh. Just hyvä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, voi kiitos Anniina, ymmärrän mitä tarkoitat! :D Ensin olin sitä mieltä että hiukset antoi enemmän kiltin pikkutytön lookin, kunnes töissäkin sanottiin että näyttää aikuisemmalta :D Entä sit kun vielä rillit siihen, tuleekohan minusta silloin oikeestikin älykkäämpi? Sovitaan niin ;)

   Delete
 4. Såå fiiint klippt hår, det är super snyggt så annorlunda då man sett dej så länge i det långa håret du ser verkligen ut som en bussines women :))
  mam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Va kul att du gillar nya stilen, du får se hur snuggt de e sen över julen :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig