Follow my blog with Bloglovin Päivän asu | Teljänneito

Päivän asu

Täällä kirjoittelee tyytyväinen ja väsynyt Jessica joka juuri tuli gymiltä kotiin! :) Gymillä käynti on niin paras tapa lopettaa viikko, tulee vaan niin hyvä fiilis! 

Tämän viikonlopun jälkeen on muutenkin ihana fiilis, perjantaina kävimme senaatintorilla katsomassa Luciaa jonka jälkeen vietimme rauhallista iltaa yhdessä. Lauantaina kävimme ystävamme Joakimin kanssa Café Ekbergin brunssilla ennen kuin suuntasimme kaupungille metsästämään joululahjoja. Café Ekbergin brunssi oli ihan kiva, vaikka se paikkana olikin hieman ahdas. Kun vatsa oli täynnä herkkuja selvittiin loistavasti joululahjojen ostoksista ilman minkäänlaista stressiä! ;) Herkkuja todellakin on tullut syötyä kun Herra J kokkaili koko viikonlopun herkullista ruokaa ja leivottiin eilen piparkakkujakin ♥

Ensi viikko menee töissä mukavasti ja perjantaina onkin luvassa syntymäpäiväjuhlat! Täällä mietiskelen jo minkä LBDn valitsen juhliin, hih ;) Olen tilannut uudet korkokengät, harmikseni ne ei ehdi tulla ennen perjantain juhlia.. 


Tässä kuvia ennen  lauantain brunssia, kuvassa uusi ihanan muhkea kaulahuivi ja pipo Onepieceltä, tässä asussa ei tarvitse palella ;)
Pipo ja huivi, Onepiece
Laukku, MulberryJos tykkäätte tästä asukokonaisuudesta niin kannattaa tulla kurkkaamaan blogia, tiedossa olisi arvonta! ;)


Sunnuntaina 22.12 suuntaamme Vaasaan joulunviettoon, vietämme taas joulua mökillämme kolmestaan Albertin kanssa ja käydäään vanhempani luona ☆ Toivottavasti Vaasassa olisi jouluna lunta :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

2 comments

  1. Ompa kauniit huivi ja pipo, ihanat! Mukavaa ja rauhallista joulua. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ne on mielestäni todella söpöt! :) Vinkkinä kannattaa osallistua arvontaan joka tulee tällä viikolla! :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig