Follow my blog with Bloglovin No ne hiukset! | Teljänneito

No ne hiukset!

Tajusin viimeksi Vaasassa olleena, että mokasin. Olisi pitänyt tajuta käydä Salon Visionissa Katin luona laittamaan taas hiukset kuntoon! Ajattelin, että se nyt meni jo, enskerralla sitte..

Nyt olen lähdössä Vaasaan viikonloppuna ja varasin viisastuneena ajan Katille Salon Visioniin, en jaksaisi millään sitä rumbaa etsiä Helsingistä kampaajaa!!

Ja entä kosmetologi? Ja ripset?!

Apuja siis tarvitaan jotta saan varmasti hyvää palvelua täällä Helsingissä :)

Tässä kuva missä Kati juuri oli laittanut minulle teippipidennykset, olen niin tyhtyväinen niihin!! Ne onkin todella helppohoitoiset ja pysyy niin hyvin :)

Lauantaina Kati taas laittaa pidennyksetkin kuntoon :) Haluaisin tietyllä tapaa ehkä vähän tummia raitoja jotta ilme olisi talveksi hieman tummempi, mutta minua pelottaa ajatus siitä, että taas ensi kesää varten olisi liian suuri työ taas vaalentaa hiuksia. Haluan tietysti, että hiukset olisi ihan täydelliset sitten häissä ;)

Kiva taas pitkästä aikaa käydä Vaasassa <3 kalenteri on tietysti täynnä koko viikonlopulle ;)
Lähdemme Albertin kanssa ajelemaan kohti Vaasaa huomenna töiden jälkeen, huhuh. Mutta tiedän, että äiti pitää minusta ja Albertista hyvää huolta :)


5 comments

 1. Se on kauhee vaiva koittaa ettiä uusi kampaaja joten siksi minäkin käyn edelleen klaukkalassa vakiokampaajallani :) sulla toki on vähän pidempi matka sun luottokampaajan luokse kuin minulla.

  Kuljin eilen sun ohi suojatiellä ennen ympyrätaloa :)

  ReplyDelete
 2. Miims:
  Oi olisit tullut moikkaamaan!! :) Oliko se aikaisemmin iltapäivällä vai myöhemmin silloin illalla n klo 20.00?
  Hahah voi ei, voin vaan kuvitella minkälainen näky se oli, olin ihan puhki kun kollegani kanssa pidettiin asiakastilaisuutta siinä lähistöllä :D

  ReplyDelete
 3. En nyt tarkkaa kellon aikaa muista mutta sanottakoon että neljän kieppeillä? Joko ennen neljää tai vähän jälkeen. Siinä kiireessä kun paahdoin kotiin ja kun kuljin ohi niin vasta silloin välähti, että miksi olit niin tutun näköinen :)

  ReplyDelete
 4. Mulla sama juttu, eli mistä hyvä kampaaja uudessa kaupungissa! Toivottavasti löydät vielä Hgistäkin kivan :) ja hitsit, miten kaunis oletkaan tuossa kuvasa!

  ReplyDelete
 5. Laapa:
  Toivottavasti todellakin, tsemppiä sinnekin ;) Sain sunnuntaina Jonnalta ihan hyvän vinkin! :) Voi kiitos! <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig