Follow my blog with Bloglovin Home sweet home | Teljänneito

Home sweet home

Täällä odotellaan jo kovasti että muuttolaatikot haettaisiin pois, ihanaa saada tavaroita järjestykseen! Tällä hetkellä kylläkin tuntuu siltä, että menee vielä paljon aikaa ennenkuin koti on siistinä ja kaikki on löytänyt oman paikkansa ;)

Asunto on kyllä kivalla paikalla, ranta on niin lähellä eikä se bussimatka töihin nyt maailmaa kaada. Töissäkin on ollut kivaa :) Odotan kyllä tulevaa kesää ja kivoja hetkiä täällä, on niin paljon nähtävää :)
 


4 comments

 1. Nyt on ihan pakko kommentoida :) Mietin jo kun kerroit muuttavasi Lauttasaareen, että varmasti törmään sinuun joskus jossain kun täällä saaressa asun. Mutta nyt ollaan jo menty yhtenä aamuna samalla bussilla ja tänään näin sinut ruokakaupassa! :) Ilmeisesti siis asutaan varsin lähekkäin. Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, joten on ollut hauska nähdä sinut oikeasti. Ja jos en ihan väärin ole ymmärtänyt, niin taidetaanpa vielä olla samalla alallakin! :D Ehkäpä joskus moikkaan sua vaikka aamulla bussissa, jos satutaan samalla bussilla menemään vielä :)

  ReplyDelete
 2. Onnea uudesta kodista! Seurasin jo ekaa blogiasi ja kiva nähdä miten matka on jatkunut tänne pk-seudulle asti. :)

  Muuttaminen on kyllä ihaninta ja kamalinta! Meilläkin kesti monta viikkoa ennen ku tavarat löysi paikoilleen - tosin mä olenkin perfektionisti enkä hyväksy itselläni "väliaikaissijoittelua" eli tavarat pyöri lattioil niin kauan kunnes tiesin niiden lopullisen säilytyspaikan ;)

  ReplyDelete
 3. R:
  Siis eikä, kiitos kun kommentoit!! :) Toivon todellakin, että moikkaat jos- tai siis kun- nähdään :) :) Aika hassu juttu et ollaan samalla alallakin ;) Nähdään! :)

  Minna:
  Kiitos, en olisi voinut arvata silloin miten elämä vie :) Onneksi muuttolaatikot haettiin nyt, mutta olin niin väsynyt ja kiukkunen töiden jälkeen etten millään jaksanut yhtään mitään :D

  ReplyDelete
 4. Det ser jättemysigt ut! Ni verkar trivas av vad man ser på foton och sånt ! Vad skoj! :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig