Follow my blog with Bloglovin Moving to Helsinki!! | Teljänneito

Moving to Helsinki!!

Kyllä vain, nyt on kuulkaas niin, että tämä tyttö miehineen muuttaa Helsinkiin!

Moni teistä onkin jo vihjailuiden jälkeen arvanneet, että muutto on tulossa! :) On kyllä aivan huikea fiilis, eihän sitä oikein vieläkään usko todeksi :) Muutto onkin jo hyvin hyvin pian, nimittäin kesäkuun ensimmäinen päivä lauantaina. Hui! 

Kyllä odotan kovasti miten tämmöinen Vaasalainen pärjää Helsingissä. Veikkaan kyllä, että viihdyn aika hyvinkin ;) On toki haikeaa jättää vanhempani ja ystäväni tänne, mutta onneksi Vaasa on lähellä ja aina tänne voi palata. Ja onhan meillä se vierashuone ;)

Albertista tulee siis ihka aito citykoira, joten jos Helsingissä satutte näkemään pikkuisen ruskean, karhua muistuttavan karvapallon, niin tulkaa moikkaamaan! :)
 
Asuntoamme tulee myös ikävä, varsinkin parveketta! Parempaa näköalaa Vaasasta ei löydy. Emme kuitenkaan raaskineet siitä luopua, onneksi saimme muutamassa päivässä vuokralaiset järjestettyä. Tässä muutama kuva asunnostamme, jotka ovat odottaneet koti-postausta jo pitkään:
No on muuten vanhat nämä kuvat! Kuvissa on vielä vanha sohva, sohvapöytä ja sänky!

Uusi kotimme sijaitsee Lauttasaaressa, sekin on kolmio vaikka onkin nykyistä asuntoa pienempi. Onneksi sielläkin on parveke, ja oma saunakin, jeei! :) Luvassa on siis uuden asunnon sisustusta piakkoin ;) Täytyypä siitä sit tehdä se koti-postaus vähän nopeammin :)

 Seuraavat kaksi viikkoa tulee siis olemaan aikamoista pakkaamista, huhuh.. Muuttolaatikot saapuivat jo viime perjantaina, joten voimme rauhassa pakkailla. Silti tulee varmasti kiire, hah ;) On muuten ihmeellistä ja vähän inhottavaa miten paljon ylimääräistä tavaraa näinkin nuori ihminen voi omistaa. Tässä on meillä kyllä parannettavaa.

Olen kyllä aivan fiiliksissä, kaikki tapahtui niin nopeasti ja olemme saaneet kaikki järjestettyä niin hyvin. Työt, asunnot, ja muutto... Minulla on kyllä varmasti paras työnantaja! Olen niin kiitollinen kaikesta, ja niin innoissani!

Helsinki, here we come!


13 comments

 1. Vilket vackert hem ni har, och vad stort det ser ut på bilderna. Där skulle de inte alls vara fel att bo. :)

  ReplyDelete
 2. Voi eiiiii, ei enää landeja stadiin!! oisit pysyny siellä vaasassas :d

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis koti teillä, en yhtään ihmettele ettette raaskineet siitä luopua! Nämä kuvat nähtyäni jään mielenkiinnolla ja innolla odottelemaan uuden kodin sisustuspostauksia ;)

  ps. mistäköhän tuo alimman rivin kuvan tähtimatto mahtaa olla peräisin?

  ReplyDelete
 4. Christina:
  Tack Christina, gillar nog vår lägenhet :) jo det har varit trevligt å bo här, tillräckligt rum för två samt en björn :) Vår nya lägenhet e ca 50m2 mindre, men nog lär man ju klara sej på 70m2 har jag hört :D Njut av värmen!

  ReplyDelete
 5. Anonyymi:
  Eii mä en kestä, repesin täyisin :'D En halua olla mikään landepaukku, mutta taidan mä olla :D Tähän täytyy kertoa, että eräs rakas ystäväni ehdotti viiemski kun muutin blogin nimeksi: "Teljänneitoeihalunnutenäälehmiäpihaansa" hih :)

  Heculina:
  Kiitos kovasti! Kyllä, postaus on kyllä tulossa uudesta asunnostamme, kivaa saada sisustaa sitä :) Vanhasta blogistani löytyy myös vanhoja postauksia, niitä on aina kiva katsella :)
  Matto on Pappelina, olen ostanut sen Säde sisustusliikkeestä Vaasassa, niitä on kyllä useammassa sisustusliikkeessä :)

  ReplyDelete
 6. On aina mahtavaa, kun elämässä puhaltaa uudet, kivat tuulet! Tervetuloa Helsinkiin, tämä on ihana paikka! :)

  ReplyDelete
 7. Hih itse asun Lauttasaaressa ja en voi kuin suositella tätä paikkaa! Täällä on rauhallista ja kaunista (varsinkin kesäisin!), koirille ihan unelma-maastot lenkkeilyyn ja sitten kuitenkin muutamassa minuutissa pääsee keskustan vilinään :) Eli ei muuta kuin lämpimästi tervetuloa ja innolla odotan uuden kodin sisustuskuvia :)
  -Madde

  ReplyDelete
 8. Kivaa! Vaasakin on kyllä kaunis kaupunki :) Tervetuloa!

  ReplyDelete
 9. Cara:
  Kiitos Cara, on kyllä mukavaa, vaikka nyt tällä hetkellä kyllä muutto ahdistaa :D Nomutta hyvältä se tuntuu sit kun tavarat on omilla paikoillaan :)

  Madde:
  Voi että, kiva jos pidät Lauttasaaresta! Toivottavasti viihdymme siellä :)

  Anonyymi:
  Kiitoksia! Niin tämä Vaasa kyllä on, mutta onneksi tänne voi aina tulla uudestaan :)

  ReplyDelete
 10. Hauskaa! tervetuloa Lauttasaareen. Täällä onkin ihan mielettömät lenkkipolut ja paljon koiria. Ehkä tullaan pikku taaperomme ( tyttäremme 1,5v) kanssa sanomaan moikat, jos törmätään larun lenkkipoluilla! :) Terkuin, Heidi

  ReplyDelete
 11. Upea asunto teillä ollut <3

  Tervetuloa Helsinkiin!

  Place for Dreams

  ReplyDelete
 12. Heidi:
  Kiitos Heidi! Ehdottomasti tutte moikkaamaan ;) On muuten mahtavat nää lenkkipolut!

  ReplyDelete
 13. Celina:
  Kiitos ;) Tullaan kyllä varmaan viihtymään ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig