Follow my blog with Bloglovin 23.5.2013 | Teljänneito

23.5.2013

Mitä mieltä olette? No ne hiukset!! Tässä noin viikko sitten kävin tosiaan Katin luona Salon Visionissa laittamassa hiustenpidennykset. Onko teillä kokemusta teippipidennyksistä?
Itsellä ne on nyt ensimmäistä kertaa kokeilussa!

kauluspaita, Schoffa
hame, H&M
kengät, Bianco


Toissapäivänä tuli käytyä Helsingissä, oli jännä ja pitkä päivä. Käytyä uudella toimipisteelläni ja tavattuani tulevat lähimmäiset kollegat kaikki Helsingin muttoon liityvät tuntui niin paljon konkreettisemmalta. Muutto on tosiaan jo viikon päästä!! :)

Huomenna on tarkoitus viettää pitkää iltaa työkavereiden sekä ystäväni kanssa ja lauantaina onkin tosiaan luvassa juhlat. Toisin sanoen tulossa on erittäin mukava ja aurinkoisa viimeinen viikonloppu täällä Vaasassa :)


4 comments

 1. Näyttää hyvältä :) laitettiinko sulle koko pään pidennykset?

  Mulla on nyt neljättä kertaa teippipidennykset ja en kyllä vaihtaisi niitä mihinkään muihin ! Oon ollut niin tyytyväinen niihin. Mulla on vaan "tuuhennos" niskassa jotta tulee lisää pituutta :)

  ReplyDelete
 2. Miims:
  Kiitos, sama täällä :) Eli tuuhennos jotta tuli lisää pituutta!

  ReplyDelete
 3. Moi! Ihanat hiukset! Mun pitää varmaan varata sun kampaajalle aika, nyt kun oma kampaajani lähtee puoleksi vuodeksi reissuun. Toivottavasti teillä menee muutto hyvin. Minä tulen moikkaamaan sinua Helsinkiin viimeistään syksyllä, kun olen siellä päin töissä. Terveisin Päivi

  ReplyDelete
 4. Det är så kul med långt hår ! :) Jag har själv inte tyckt om tejp, de jag har nu är jättebra. Jag har Loop förlängningar just nu. Har du varit nöjd med dina tejp? :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig