Follow my blog with Bloglovin kevät | Teljänneito

kevät

Kyllä huomaa, että kevät on tuloillaan! :)
Koko viikonloppu oli aurinkoista ja saatiin nauttia kauniista päivistä. Lauantai iltana vietimme vanhempani kanssa, söimme herkullista illallista Bistro Ernstissa. Tack mamma å pappa för en trevlig kväll <3 
Ostin lauantaina kevään ensimmäiset tulppaanit, ne ovat niin kivat ja piristävät kummasti :) Tuossa yhdessä kuvassa näkyykin peili minkä ostin myös lauantaina! Suunnittelemme sitä tuohon ruokapöydän yläpuolelle.


Muutenkin tuntuu siltä, että kevät antaa lisää energiaa jaksamaan :) Tässä muutama vanha kuva jotka muistuttavat minua siitä miten kevät piristi silloinkin kun oli ollut rankka talvi takana :)


Last but not least, tässä kuva meidän pikku karvapallosta jäällä joka hurmaa kaikki <3 Herra Albert, roisto, karhunpentu, jästipää, riiviö - rakkaalla lapsella on monta nimeä ;) Huomenna mennään Albertin kanssa pentukouluun! Wish me luck ;) 
3 comments

 1. onpa pirteä blogi. löysin tänne äsken ja lueskelin vähän läpi ;) oot oikeessa, ihanaa että kevät tulee. energiaa jotenkin ihan erilailla kun aurinko paistaa:)

  ReplyDelete
 2. Oi, pentukoulu on tosi hyvä juttu <3 ylipäätään kaikki mitä vaan voi touhuta että koira saa energiaa purettua ja emäntä koulutusvinkkejä on tosi hyvä - ja molemmille palkitsevaa! Meinaan tulla hulluksi kun meillä on tullut muuton ym hässäkän vuoksi taukoa ToKoista sun muista, ja koira on aina ihan hullun energinen! :D parka, virikkeet toisinaan niin vähissä! Odotan että elämä tasoittuu ja voi taas harrastaa pikkuisen kanssa muutakin kuin lenkkejä!
  Pitäkää kivaa <3

  ReplyDelete
 3. Ei ihme että hurmaa kaikki, ihana karvapallomurunen! Paljon rapsutuksia hänelle :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig