Follow my blog with Bloglovin Lago di Como Bellagio | Teljänneito

Lago di Como Bellagio

Ihana viikonloppu on taas takana ja edessä tapahtumarikas viikko! Muistakaahan nyt kaikki, että ystävänpäivä on torstaina <3

Lauantaina kävimme Annan ja Saran kanssa Astorissa pienimuotoisessa hää-tapahtumassa. Olemme jo useamman vuoden käyneet samantapaisissa tapahtumissa, viimeksi vuonna 2011 kun Sara ja Phil menivät naimisiin. Tunnustan, että tällä kertaa tunnelma oli hieman eri kuin aikaisemmin, sillä nyt häiden suunnittelu on omalla kohdalla hyvin ajankohtaista :) Tänään olemme suunnitelleet häitämme vähän enemmänkin, päivämäärä on nyt lyöty lukkoon :) Juhlapaikka on vielä päättämättä, mutta kuten otsikkokin jo kertoo niin menemme kesällä 2014 naimisiin Italiassa, Lago di Comolla Bellagiossa :) Ette arvaakaan miten innoissani olen!!Vasemmalla kuvat Sara Holtkampin kuvaamia kotisivuillensa, muut täältä


Tämän kesän matka onkin nyt varattu, lädemme Italiaan näihin samoihin maisemiin:Mahtavan näköistä, eikö vain? :) Onko kenties teillä kokemusta Comosta tai häistä Italiassa?
Lähdemme nyt tosiaan heinäkuussa tutustumaan tarkemmin Comon alueeseen ja Bellagioon ja käymme myös Venetsiassa, ihanaa!! Tarkoitus olisi sitten siellä paikan päällä tutustua juhlapaikkaamme ja vähän fiilistelemään ;)

On kyllä aikamoista tämä fiilis, en voi uskoa, että tulemme juhlimaan häitämme näissä maisemissa rakkaiden ystäviemme ja sukulaistemme kanssa! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle :)
Saimme kuulla jo tänään, että Irina olikin jo varannut hoitopaikan tytöille, bra jobbat Irina! ;) Fattar knappt hur härligt kul vi kommer att ha det!! :)9 comments

 1. Venetsiassa olen käynyt, samoin Gardalla, mutta Comolle täytyy selvästikin vielä päästä ;) Ja voi miten upealta kuulostaakaan häät Italiassa!!! Oih! :)

  ReplyDelete
 2. Häät Italiassa kuulostavat super-romanttisilta ja vaikken itse ole Comolla käynyt, niin olen kuullut siitä pelkkää hyvää eli loistavan paikan olette valinneet :) Ja voin vaan kuvitella kuinka hieno fiilis tällä hetkellä on, onnea!
  -Madde

  ReplyDelete
 3. Hei, häät ulkomailla kuulostaa aivan ihanalta, ja vielä Italiassa:).

  ReplyDelete
 4. kuulostaa aivan ihanalle! Varmasti on häiden suunnittelussa paljon enemmän mietittävää kun pitää ne ulkomailla. Onko teillä jommalla kummalla juuria Italiassa, vai mistä tämmöinen idea viettää häitä siellä? Oletkin jo tainnut käydä hääpukua sovittelemassa, ainakin kuvista päätellen :) P.S anteeksi tämä pienimuotoinen kysely :)

  Minna

  ReplyDelete
 5. Laapa:
  Kiva kuulla, odota kyllä itse oikein innolla sekä tämän kesän matkaa, että häitä <3 Tipsejä otetaan vastaan, olitko jo postannut Venetsiasta vai saisiko tehdä toiveen sellaisesta? :)


  -Madde:
  Ihanaa, kyllä tässä odotellaan niin innolla ja tipsejä otetaan tosiaan vastaan jos tulee :) :) Välillä tuntuu siltä, että tässähän tulee kiire :D


  Anonyymi:
  On kyllä hieman jännää kun tuntuu vähän siltä että kaikki on vaan unta, mutta silti se kesä 2014 on jo niin lähellä että apua! :)

  Minna:
  Näin on, ja tulemme käyttämään paikallista hääsuunnittelijaa avuksemme :) Idea lähti siitä kun olemme kahtena kesänä matkusteltu pitkin Italiaa ja viime kesänä Herra J kosi minua Siennassa :) Kuvat ovat parhaimman ystäväni Sara Holtkampin ottamia, ovat osaa hänen ja Kati Clemetsin kuvausta hää-teemalla. Naurettiinkin Saran kanssa, että se kyseinen puku joka minulla oli päällä on kyllä kaukana siitä minkä itse valitsisin :D Mutta suunnitelmissa on puvun sovittelua kyllä ;)

  ReplyDelete
 6. Det ska bli alldeles underbart att åter uppleva Italien och se dig och Herra J knyta hymens band!!❤

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Oi ihanaa! Me käytiin viime kesänä Comolla ja juurikin Bellagioon ihastuin täysin <3 <3 Ette kyllä voisi kauniimpaa paikkaa häille saada :) Tuolla reissullamme mies kosi minua, mutta tosin Ranskan puolella alppimaisemissa <3 Kierrettiin Italiaa ja Ranskaa, josta jäi ihana fiilis!! Olisi ihan mieletöntä viettää häitä jossain noissa maisemissa, joten innolla tulen seuraamaan teidänkin suunnitteluja! Mun blogista löydät muutamia Bellagio kuvia Italia tunnisteen alta, jos kiinnostaa :)

  ReplyDelete
 9. bojjo:
  Härligt, tiden kommer att gå snabbt! då vi kommer till er får vi åka iväg å kolla på ringar till Anna ;)

  Celina:
  Voi kiitos, ihan tuli kylmät väreet kommentistasi! :) Onnea kovasti teille, Täytyypä heti käydä katsomassa ;) Odotan kyllä kovasti kesää kun päästään katsomaan ja suunnittelemaan tarkemmin <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig