Follow my blog with Bloglovin I've been busy... | Teljänneito

I've been busy...


... taking care of myself.

Täällä blogin puolella on ollut "vähän hiljaista" ;) Meillä on kaikki kuitenkin oikein hyvin joten ei syytä huoleen :) 
On ollut vähän takki tyhjä kun niin paljon sattuu ja tapahtuu ettei meinannut oikein energia riittää pysyä mukana, ja vielä kun on tuo Albert-karvapallo joka touhuaa ja kasvaa täysillä!! Miettikää, se painaa jo 21! kg :D ei oo enää mikä ihan pikku hauva-vauva enää ;) Maaliskuussa mennään pentukouluun :)

On ollut hieman uuvuttavaa kun ei meinaa energia riittää edes kodin siistinä pitämiseen. (Lenkkeilystä puhumattakaan) Se on minulle tärkeää, että on mukava fiilis kun tietää tavaroiden olevan oikeilla paikoillaan ja kaikki on muutenkin siistiä:) 
Nyt Albert on jo neljä kuukautta vanha ja huomaa jo kaiken sujuvan helpommin ja saa jopa vähän paremmin nukuttuakin! 

Tammikuu meni kyllä niin nopeasti, mutta se taitaa olla melko tavallista.. Olen luvannut itselleni(kuten moni muukin näin alkuvuodesta ;)) pitää paremmin huolta itsestäni ja olen saanut paljon inspiraatiota Monan blogista! Ajon mm yrittää syödä enemmän proteiinia ja siitä olenkin jo puhunut lounas-seuralaisilleni niin paljon että kaikkia jo varmaan kyllästyttää ;)

Myös täällä blogin puolella tulee näkymään muita juttuja siitä miten pidän itsestäni huolta, voin kertoa että pitkälti kaikki meikkituotteetkin ovat menneet uusiksi :)

Miten teillä on alkuvuosi mennyt? Oletteko te kyseenalaistaneet omia elämäntapojanne tai innostuneet jostain? Itse kävin eilen hakemassa Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino-kirjan ;)Nyt siivoilemaan ja gymille! 

3 comments

 1. Hei,
  näin sinut joskus tammikuun alussa työpaikkani ruokalassa.
  Minä pyörähdän siellä joka päivä mm. kahvia hakemassa mutta sinä taisit olla sinä päivänä kurssilla täällä "stadissa". Olipa mukava yllätys nähdä sinut ihan "livenä". Muistelin, että kirjoitit täällä kivasti uudesta työpaikastasi ja olikin hauska todeta, että työskentelemme samassa firmassa:))
  Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa ja lukisin mielelläni täältä myös vinkkejä miten voisi paremmin pitää huolta itsestä.
  Aurinkoista kevään odotusta!
  t. Anni

  ReplyDelete
 2. Tottahan mamman täytyy pitää itsestään huolta <3 Toi on rankka vaihe, vähän kuin olisi pieni vauva kotona, mut sillä vaan ei lopu energia. IKINÄ. Ja etenkin silloin kun ne on pieniä, eikä niitä saa lenkittää, niin se energian määrä... Ja mä heräsin välillä kolme-neljäkin kertaa yössä viemään toista pihalle :D että sellaista se.

  Mutta onhan ne koiranpennut tolkuttoman suloisia. <3

  ReplyDelete
 3. Anni:
  Eikä, aika hassu yhteensattuma!! :) Olen tulossa tiistaina uudestaan sinne teille, joten moikataan jos nähdään ;) Kiitos samoin :)

  Laapa:
  Hih, voi kun tuo on niin totta :D Suolisia kyllä ovat ja tääkin viikonloppu on mennyt niin mukavasti <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig