Follow my blog with Bloglovin Puppy love | Teljänneito

Puppy love

Tasan kaksi viikkoa sitten saimme ilouutisia, tällainen pieni karvapallo olisi meille tulossa kuukauden päästä!! :) :) Olimme jo kovaa vauhtia menossa katsomaan pikkuista kuten täälläkin vihjailin, mutta suunnitelmat muuttuivat.
On vaikeaa uskoa sitä todeksi, kuukauden kuluttua meille tulee tällainen ruskea pikku pallero! Olimme jo loppukesästä varailemassa meille pentua, mutta silloin onni ei suosinut koko syksynä joten oli jo melkein siirtänyt toiveet kohti kevättä- kunnes saimme tietää, että saamme omamme :)

Tämä on minulle ensimmäinen pentu, joten voitte kuvitella miten jännää tämä on! Se on Newfoundland, joten aikamoinen koira siitä sitten kasvaa- ja nopeasti :D
Aika tulee menemään nopeasti ja lupaan, että tästä aiheesta tulee olemaan tietty lisää täälläkin <3

Tästä lähen pian junalla kohti Seinäjokea, mukavaa perjantaita teille :)

10 comments

 1. Onneksi olkoon pian tulevasta perheen lisäyksestä! <3 Aikamoisia jässiköitä nuo kyllä ovat, mutta ihania :) <3

  ReplyDelete
 2. Oij! Onko näyttelykennel , tietysti? Tunnetko rotua ja tiedäthän miten sotkuista on noin ison koiran kanssa yli ½ vuodesta, kun kuraa kuraa kuraa vaan tulee kotiinne!?! Onnea toki silti mutta toivottavasti olet ymmärtänyt mistä on kysymys, ihan oikeasti.

  ReplyDelete
 3. Oij! Näyttelykennel, tottakai?
  Onko rotu sinulle entuudestaan tuttu? Tiedäthän, mitä noin ison koiran kanssa elämä on? Ei pelkkää rakkautta ja söpöilyä, vaan paljon paljon PALJON hiekkaa kuraa karvoja kuolaa ja aina vaan lisää kuraa ja karvoja kodissanne ja vaatteissasi.
  Onnea paljon toki silti. Koirat on ihania. Omat etenkin! Vähän kuin lasten kanssa.. ;D

  ReplyDelete
 4. Voi että miten ihanaa! <3
  Meillä (tai sanotaanko että oikeastaan mulla) on ollut koiran hankinta haaveiluasteella ja vuosia, todennäköisesti tuo haaveeksi jääkin, mutta mielelläni seuraan muiden hauvajuttuja! :)

  ReplyDelete
 5. Voi että miten ihanaa! <3
  Meillä (tai sanotaanko että oikeastaan mulla) on ollut koiran hankinta haaveiluasteella ja vuosia, todennäköisesti tuo haaveeksi jääkin, mutta mielelläni seuraan muiden hauvajuttuja! :)

  ReplyDelete
 6. Minna:
  Kiitos kovasti, kyllä se on iso asia, jännittää kyllä hieman kun on eka pentu! :)


  Anonyymi:
  Hih, niimp :D Lähtökohtaisesti ei tulla harrastamaan näyttelyitä mutta ei koskaan saa sanoa ei koskaan. Kyllä herra Eetu opetti millaista ison koiran kanssa elämä on, ja rakastuin siihen täysin <3 Mielestäni se imuroiminen, seinien peseminen sekä karvapallojen noukkiminen ei sen kummoisempaa ole, tuleepahan tehtyä useammin ;) Meillä kodimme toimii todella hyvin nöffin kanssa, ja tassujen pesu lenkin jälkeen auttaa kummasti :) Voi kun voisinkin sanoa, että olen täysin ymmärtänyt mistä on kyse, kysy uudestaan sit 10 v päästä :D Pentuajasta minulla tosiaan ei ole kokemusta ennestään, mutta eiköhän kaikki hyvin mene <3


  Maija:
  Niin on <3 Kyllä on tuntunut tyhjältä sen jälkeen kun Eetun aika jätti viime kesänä.. Vaikka en kauaa ehtinytkään viettää aikaa J:n Eetun kanssa, niin silti tykästyin kovasti <3 Eetu on muuten tuossa blogin ylätunnisteessa mun yo-lakki päässä :D Saa nähdä mitä yllätyksiä tämä tuo tullessaan :D

  ReplyDelete
 7. Onneksi olkoon!

  Täällä vähän toisenlaisen hauvan, Cottonin onnellinen omistaja. :) Onhan ne aikamoinen riesa varsinkin pikkuisina kolttosineen, mutta niin rakkaita ja sellainen arjen valopilkku <3

  ReplyDelete
 8. Oi, onnea koirasta! :) Toivottavasti päivität paljon pentujuttuja!

  ReplyDelete
 9. Hih! Oli pakko tulla sanomaan, meillä on kanssa Nöffi, 2 ja puol vuotias Santtu.

  ReplyDelete
 10. Voi miten kiva kuulla, terkkuja Santulle! :) Albert on nyt päälle 5 kk vanha ja on jo muka niin aikuistunut :) Huomenna meillä on toka kerta pentukoulua :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig