Follow my blog with Bloglovin 6.11.2012 | Teljänneito

6.11.2012

Kyllä nyt täytyy jo myöntää, että olen ilmeisesti henkisesti siirtynyt pois it-alalta :D Unohdin nimittäin läppärin kotiin ja olen nyt muutaman päivän Helsingissä koulutuksessa. IT-brutta is out, pankkineiti is in :D
On tämä puhelimellakin surffailu ok, nautiskelen tässä hotellini loungessa ja pian saakin jo siirtyä unten maille jotta jaksaa olla ahkera huomenna!

 huoneetkin kun ovat juuri uudistetut, hassu tuo tuplis katossa :)Kävin muuten Stockmannilla kääntymässä ja tein harkitun järkiostoksen, nimittäin toivottavastil kestävän sateenvarjon! Hih, hassua kun siinä lukee, että kestää tuulta jopa 80km/hssa ;) ainakin oli 2v takuutakin.. Onko teillä kokemusta näistä sateenvarjoista?Mietin myös Lancomen meikkivoidetta, onko siitä kokemuksia,siis siitä uudesta?

9 comments

 1. Oot kyllä kuin ilmetty pankkineiti! Ja ihana tuo hotellihuone :)

  ReplyDelete
 2. Men Jessica hur kan du glömma datorn :D

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa täydelliseltä sateenvarjolta, mutta onko oikeasti olemasas sellaista? Tuntuu, että kaikki varjot hajoaa AINA :D

  Haluan kyllä kuulla käyttökokemuksia :)

  ReplyDelete
 4. Tuplakupla katossa on ihan mielettömän hieno! Tähän asti oon inhonnut niitä, mutta nyt jysähti kyllä kerralla.

  ReplyDelete
 5. Toi on hollantilaisten keksintö toi sontsa ja toimii oikeasti. Täällä Alankomaissa sataa joka päivä ja tuuleekin varmasit sen 80 km tunnissa :D ja toi on ainoo sateenvarjo joka mulla on pysynyt täällä ehjänä.
  Ja uskon että ihan mahtava myös sellaisella ärsyttävällä lumisateella Suomessa.

  Ykai harmi vaan on että sen alle ei oikein mahdu kuin yksi henkilö. Mutta siis oikeesti aivan loistava vaikka vähän tyyris olikin :)

  ps. Sulla on toi kommentien valvonta sanavahvistus päällä ;) Se on vähän ärsyttävä kun ne sanat ja numerot on tosi hankalaa nähdä ja useesti kirjoitan 5 kertaa väärin ennen kuin saan viestin läpi :D

  ReplyDelete
 6. Sofia:
  Tuli kyllä hölmö olo kun se kannettava unohtui :D

  Sara:
  Haha jaa du sej de :D Men bra gick de, kunde koncentrera mej på att läsa bättre tror ja :)


  Reetta
  Joo saas nähdä milloin saan ottaa sen käyttöön, vielä ei ole onneksi tarvinnut :D

  Salla:
  Hih, se on kieltämättä tosi hassun näköinen siellä katossa :)


  Anonyymi:
  Voi kiitos kun kerroit omasta kokemuksesta! Kiva kuulla että se ehkä jopa toimiikin se sateenvarjo :D
  Hei oikeesti kiitos kun kerroit että on se MAAILMAN ÄRSYTTÄVIN sanavahvistus päällä!! Inhoan sitä itse yli kaiken ja tarkoitus ei todellakaan ole pitää sitä päällä, mutta nyt pitäisi olla poissa!! :)

  ReplyDelete
 7. Lancomen meikkivoiteesta itselläni on pelkästään positiivista sanottavaa, ensimmäisellä käyttökerralla lähdin aikaisin töihin ja lensin Espanjaan, päivän pituus oli kaiken kaikkiaan 18 h ja meikkivoide pysyi hyvänä koko päivän :) Helppo levittää (käytän sivellintä), ohut kerros tasoittaa ihon, silmänaluset vaativat yleensä vähän lisäpeittoa.

  ReplyDelete
 8. Beaty:
  Kuulostaa todella hyvältä, minulla kun on kamalan rasvainen iho niin se olisi tärkeää että pysyy hyvänä :)

  ReplyDelete
 9. Ihana hotellihuone! <3
  Lancomen meikkivoiteesta ei ole kokemusta, mutta ostin Garnierin meikkivoidetta vahingossa, kun piti ostaa Lancomen voidetta.
  Garnierin voiteessa on 5 in 1-systeemi ja täytyy sanoa, että helppo levittää mutta voidemaisuus tuntui alussa ja se imeytyi hyvin ihoon. En ostaisi Garnierin meikkivoidetta toiste. Kokeilen seuraavan kerran Lancomen....

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig