Follow my blog with Bloglovin Silly sick leave | Teljänneito

Silly sick leave

Viimeiset kaksi päivää olen viettänyt tässä sohvalla jääpussi poskella, maanantaina minulta leikattiin viisaudenhampaat :( Ja on muuten ollut tylsää, päivät tuntuivat niiiin pitkiltä... En tajunnut, että se olisi näinkin uuvuttavaa, olin suunnitellut meneväni jo keskiviikkona töihin, mutta se ei todellakaan olisi ollut mahdollista! Ajattelin jopa että olisin jaksanut lukea tulevaan tenttiin mutta hyvä kun jaksoi olla hereillä. Pahinta oli ehkä se voimattomuus joka seurasi siitä ettei vaan pystynyt syömään, varmasti myös lääkkeet vaikutti asiaan.. Onneksi minusta on pidetty todella hyvää huolta, vuokraleffoja, jäätelöä, haleja ja kaikkea :) kiitos kulta siitä <3
Toivottavasti tänään kaikki menee hyvin ja että jaksaa olla normaalisti töissä! Hauskaa torstaita teille :)
4 comments

 1. Multa leikattiin kesällä molemmat viisurit alhaalta. Torstaina oli leikkaus ja vielä seuraavan viikon tiistaina kivut oli tosi kovat. Töissä pystyin oleen ihan kohtuullisen hyvin, kun työ on pelkkää toimistotyötä, mutta lääkkeitä jouduin syömään tosi paljon. Liikuntaa jouduin välttään pari viikkoa, kun heti alkoi hirvittävä särky, kun verenpaine nousi. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 2. Krista:
  Selvittiin ekasta työpäivästä, vaikka melko säälittävä näky olin kyllä varmaan :D Kyllä tämä tästä, enää vaan perjantai niin saa taas huilia kotona :)

  ReplyDelete
 3. Voih, saat kaikki sympatiani, oma viisaiden hampaiden poisto on vielä(kin) tuoreessa muistissa, vaikka siitä on jo useampi vuosi, koska se oli NIIIIIN kurjaa :( Onneksi jätski auttaa vähän :)

  http://lilyhlife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Lilyh:
  On muuten totta että jätski vähän auttaa ;) Onneksi nyt olo on jo niin paljon parempi :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig