Follow my blog with Bloglovin Engagement party | Teljänneito

Engagement party

 Lokakuun alussa juhlimme kihlajaisiamme kotonamme ystäviemme kanssa, jännitti kyllä hieman :)
Päivä alkoi kivasti kampaajalla, olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Kampaaja kiharsi hiukset ja kiinnitti hiuksiini punaisen ruusun joka ei valitettavasti näissä kuvissa näy! Toivottavasti saan vielä kuvia tänne blogin puolelle missä näkyy hiukset ja mekko vähän paremmin ;)
Olimme jo perjantaina tehneet hyvin paljon valmiiksi, mutta tekemistä kuitenkin riitti ja kiire meinasi yllättäen tulla ;) Onneksi Kari ja Maria saapuivat paikalle etuajassa auttamaan :)


Kuvat ovat Saran ottamia, toivottavasti saan vielä muutaman kuvan lisää juhlistamme ;)

Juhlimassa meillä oli noin kolmekymmentä kaunista ja tyylikästä ystävää ja iloksemme mahduimme juhlimaan asuntomme yläkerrassa oikein hyvin. 
Juomaksi olimme päättäneet pääasiassa Bernard&Massardin kuohuviinin. Kuoharia meillä oli noin pullo per kutsuttu valkoviinin lisäksi. 
Tarjolla oli juomien avecina pientä purtavaa kuten kuvissakin näkyy. Makean nälkään tarjolla oli itsetehtyjä macaronseja jota tarjoiltiin Säden kauniilla kakkuvatilla. Olin myös erittäin tyytyväinen leipomaani minicupcakesiin jotka tarjoiltiin Riviera Maisonin kakkuvatilla Onnen Sydämestä. Lisäksi meillä oli Fazerin ylellisiä Nordic Gourmet-konvehteja ja vaahtokarkkeja isoissa Alvar Aalto maljakoissa.
Suolaiseen nälkään meillä oli tarjolla Herra Jn tekemiä herkullisia saaristolaislimppu-"toast skagenia" katkaravuilla, vuohenjuustolla täytetyt rieskarullia, focacciaa aurinkokuivatulla tomaatilla sekä homejuustolla täytetyt petit chouxeja.

Juhlat olivat onnistuneet, kiitokset siitä juhlijoille <3 Ja kiitokset upeista lahjoista, hymyssä suin sai kyllä todeta että ystävämme taitaa tietää mistä tämä pari pitää ;)
Seuraavaksi juhlitaan syntymäpäivääni, ne on jo kuukauden sisällä! :)

Huomenna onkin hauska päivä, töiden jälkeen olen menossa elokuvateatteriin pitkästä aikaa :)

10 comments

 1. Ihanalta näyttää niin tarjoilut kuin itse kihlapari :)
  Onnea vielä kerran!

  ReplyDelete
 2. Hjenn:
  Voi kiitoksia kovasti :) Juuri lounastin Saran ja Annan kanssa ja Sara lupasikin lisää kuvia juhlistamme muistoksi :)


  Reetta:
  Kiitos Reetta :) Olen niin onnellinen <3

  ReplyDelete
 3. Paljon Onnea <3

  KAuniita kuvia. Milloin saadaan ohjeita?
  T.Anneli

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa ihanalta! Olen kade..

  Miten kauan olette siis seurustelleet?

  ReplyDelete
 5. Anneli:
  Kiva, kiitos :) Voisin ehkä laittaakin tänne ohjeita, ne ovat Ewelyns Cakeheaven-blogista :)

  Anonyymi:
  Aikamoista kyllä :D Aloitimme seurustelun viime vuoden alussa ja olemme tunteneet toisemme jo noin kuusi vuotta.. Olen niin onnellinen kun tuntuu niin oikealta, kyllä olen niin rakastunut ja varma siitä että Herra J on täydellinen minulle <3

  ReplyDelete
 6. ihanan näköistä <3
  en malta odottaa tätä paria vuotta millaisia hääideoita tänne blogiin tuleekaan :) Uskon että teidän häät tulee olemaan vuoden 2014 tyylikkäimmät ;)

  Ps. koska tulee kuvaa sormuksesta??? ;)

  ReplyDelete
 7. Anonymi:
  Voi kiitos kovasti :) Voin kyllä kertoa ettei niin kauaa tarvitse odottaa hääsuunnitelmia, ne kun on meillä jo mielessä niin usein ;)
  Voi harmin paikka! Ei tullut otettua niitä kuvia sormuksesta tänään kun oli päivänvaloa, joten menee varmasti ensviikonlopuksi ennen kuin tulee kuvia sormuksesta :)

  ReplyDelete
 8. Voi että, miten kauniina olet ollut! Punainen huulipuna pukee sinua hurjan hyvin, oikein säihkyt :) Upea kihlapari ja ihanan näköiset juhlat!

  ReplyDelete
 9. Jonna:
  Voi kiitos Jonna! :) Punainen huulipuna antaa kyllä kivan lisän ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig