Follow my blog with Bloglovin Birthday gifts | Teljänneito

Birthday gifts

Syntymäpäiväni on 20.11 ja äiti vähän kyseli mitä toivoisin lahjaksi :)
No mitä tämä tyttö haluaisi?
Toivoisin saavani tauon arjesta, rauhallista yhdessäoloa läheisimpieni kanssa sekä hyvinvointia.
Paljon asioita tapahtuu jakuvasti ja silloin tarvitaan voimia ja sitä voittaja-fiilistä, loppuvuosi tulee itselläni olemaan loppurutistus melkoiselle vuodelle. Mitä mahtavia muistoja.. Mielettömiä matkoja, kosinta, uusi työ, puolimarathon.. Ja vielä se ei lopu siihen ;)
Paljon on tänä vuonna tosiaan jo tapahtunut, uusi työ uudella alalla ja vielä loppuvuosi tuo paljon uutta työkuvioihin jota odotan niin innolla! Se tietää toki minulta vähän enemmän ja myös koulutuksia Helsingissä jota vaatii lisävoimia (ja lämmintä päällepantavaa kun ei saa olla oman kullan kainalossa)
Myös muuta uutta ja jännää on tiedossa täällä kotikentällä, tiedän jo nimittäin saavani yhden myöhästyneen pikkuisen lahjan josta vihjailinkin jo vähän aikaisemmin :)


Lexington kylpytakki. Rentouttava hieronta. Burberry pyjamahousut. Virkistävä käynti kosmetologilla. Untuvatossut.


Toivottavasti loppuvuosi menee mukavasti, odotan kyllä kovasti joulua! Nautin suunnattomasti siitä kiirettömästä tunnelmasta ja yhdessäolosta ja saa nauttia hyvästä jouluruoasta.. Tulemme viettämään joulua hyvin rauhallisesti yhdessä rakkaani kanssa, vanhempani lähtevät Gambiaan jouluksi ja alkuvuodeksi. 

Tsemppiä loppuviikolle <3

3 comments

 1. Tsemppiä loppuviikkoon sinne myös :) Tosi paljon hienoja asioita kyllä tapahtunut sun elämässä. Ihana juttu <3

  ReplyDelete
 2. On niin mukava lukea ihanista asioista, mitä olet elämääsi saanut. Itsellenikin vuosi on tuonut paljon uutta ja hyvää elämääni. Huomenna esimerkiksi hyvästelen rakkaat työkaverini ja suuntaan kohti uusia haasteita. Haikein, mutta odottavaisin mielin :) toivotaan, että loppuvuosi kruunaa muutenkin hienon vuoden!

  ReplyDelete
 3. Laapa:
  Kiitos, ei tosiaan ole paljoa enää jäljellä! :) *Voimia :)

  Sofia:
  Onnea todella paljon uusiin haasteisiin! Jään odottamaan lisää tietoja :) Kyllä se kruunaa, tsemppiä sinne ja onnea vielä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig