Follow my blog with Bloglovin Stockholm halvmarathon, check! | Teljänneito

Stockholm halvmarathon, check!

Kyllähän minä sen tiesin, että jos kun tulen maaliin niin tuntuu taivaallisen hyvältä. Mutta maaliin tuleminen tuntui vielä paremmalta kuin mitä odotin!! 

Olen niin ylpeä siitä, että ylipäätänsä tulin maaliin ja vielä kaiken lisäksi paremmalla ajalla kuin mitä olin odottanut!! Hih, tuohon ao kuvaan voisi lisätä kuvatekstin: "Ei tunnu missään!!"
Mutta kyllä se tietysti tuntui, vaikka olikin hyvin voimia jäljellä! Minulla siis taisi olla hyvä tankkaukset alla ;) Niitä tankkauksia tässä nyt sitten taistellaan pois jotta mekko mahtuisi päälle kihlajaisjuhliin viikon päästä :D *nimim. karkkipussi käden ulottuvilla*

Puolimaratonin jälkeen juhlittiin samppanjalla, toimii erittäin hyvin palautusjuomana ;)
Täytyy kyllä kehua, että minulla oli maailman paras tukijoukkue mukana; parempaa ei varmaan löydy!! Herra J, Ia ja Vimppa-täti olivat niin ahkeria kannustajia ja odotti minua heti maalilinjalla :) :) Oli kyllä aivan mahtavaa saada heti halin omalta rakkaalta vesipullon ja ruusun kera <3
Mainittakoon vielä, että oikeassa ranteessa oleva lila rannekoru sain pikku-Vilmalta ennen juoksua ja pidin sitä tottakai "lycko-amulettina"

Odotan jo kovasti meidän seuraavaa Tukholman matkaa, on aina yhtä kivaa käydä siellä!! Vietittiin aikaa Herra Jn serkun ja tädin kanssa ja käytiin ihan nopeasti keskustassa. Ilokseni kuitenkin löytyi Zarasta vihreät housut, mutta niistä lisää myöhemmin :)

Tämä ilta on mennyt puuhastellessa kaikkea pientä kivaa, huomenna meillä on Bridesmaids evening luvassa! Ensi viikko meneekin valmistautuessa meidän kihlajaisiin, jaiks! :) :)

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig