Follow my blog with Bloglovin Korsika: Ajaccio ja Bastia | Teljänneito

Korsika: Ajaccio ja Bastia

Tuntuu siltä, että Italian matkastamme on jo ikuisuus, ja onhan siitä jo kuukausi!! Ihanaa katsella kuvia ja muistella matkaa :)

Edellinen Italia-postaus oli Livornosta ja päiväreissusta Pisaan josta matkamme jatkui Korsikalle:Laivamatka sujui todella hyvin, aurinko paistoi ja nautimme kannella koko matkan!
Korsika oli juuri niin mahtava kuin olimme olettaneetkin; aivan mahtavat maisemat!
Bastiasta meillä ei ollut suuriakaan odotuksia ja se yllättikin meidät hyvin positiivisesti; se oli nimittäin oikein mukavan oloinen satamakaupunki sekin :)Bastiaan tullessamme lähdimme suoraan köpöttelemään kohti juna-asemaa ostaaksemme junaliput Ajaccioon. Junamatka oli muistaakseni vain noin 250km, mutta junamatka kesti silti noin neljä tuntia :D Junamatka kesti niin kauan koska Korsika on vuoristoinen saari ja junaradat olivat huonossa kunnossa.
Lippuja ostaessa huomasin, että ei ollut luottokortti siinä missä se yleensä on... "Pientä säätämistä" siinä sitten oli kun korttia etsittiin ;)


Inhottava puhelu.. "Ei ole luottokortti hukassa, en vaan tiedä missä se on.."

Junamatka Ajaccioon meni hyvässä seurassa; tutustuimme nimittäin Brianiin New Yorkista joka oli mielettömän ystävällinen ja hänellä olikin paljon tarinoita kerrottavana mm Siennasta johonka myöhemmin olimme menossa :)

Ajacciossa olimme noin viisi päivää ja se oli aivan mahtava paikka!! Tunnelmallinen paikka jossa oli älyttömän kaunista!! Ei ole mikään yllätys, että Korsika on myös erittäin suosittu vaelluskohde. Huono puoli siinä oli kuitenkin se, että ranskalaisittain siellä hintataso oli hieman korkeampi.

Ranta Ajacciossa lähellä hotellimme San Carlu Citadellea


Vuokrasimme yhtenä päivänä pyörät, oli todella kivaa pyöräillä kun vähän tuuli ja sai välillä käydä uimassa kun pyöräilimme pitkin rantoja :)
Jopa kahtena päivänä tuli vuokrattua Jet-Ski, se oli hullun hauskaa ja pelottavaa, hih!!
Yhtenä päivänä päätettiin lähteä Capo De Feno rannalle joka sijaitsi noin 15km Ajacciosta. Päätimme lähteä skootterilla sinne, joten skootteriakin tuli sitten kokeiltua :D Vähäkö mua jännitti kun sain kunnian olla kuskina, siitä on kuitenkin muutama vuosi kuin viimeksi olen skootterilla ajellut ;Dasuja Korsikalla:
vasen yläkulma:
toppi, vila
shortsit, H&M
vyö, Gant
lasit, RayBan

oikea yläkulma:
mekko, Nelly
lasit, Dior

alimmainen kuva:
mekko, Vila
laukku, Michael Kors
lasit, Dior

Bastiassa olimme vain yhden päivän, mutta ehdimme kuitenkin kiertää sitäkin sopivasti. Bastian hotellissa meillä ei ollut ilmastointilaitetta, se oli hieman epämielyttävää!

Junamatka Ajaccio-Bastian asu:
pikeepaita, Ralph Lauren
shortsit, H&M
kello, Louis Pion
laukku, Longchamp


mekko, Nelly
laukku, Michael Kors
aurinkolasit, Dior
kengät, Bastiasta ostetut


Bastiasta matkamme taas jatkui laivalla takaisin Livornon kautta Siennaan! Laivamatka meni taas sopivasti auringossa loikoillen ;)

Täytyy tässä kohtaa muistaa kiittää Herra J:tä näistä hyvistä kuvista ;) ;)

3 comments

 1. Todella kivaa kun olet päivitellyt blogia viime aikoina useasti! Nämä matkakertomukset ovat niin upeita, ihanaa kun saa vinkkiä paikoista joista ei ole kuullutkaan :) myös muutkin aihepiirit nappaavat täysin, sinulla on mieletön tyyli! :) päivän asuja ja kaikkea muutakin täällä siis odotellaan :) hih

  ReplyDelete
 2. Upeita matkakuvia. Hienoja maisemia tuolla kyllä näyttää olevan :)

  ReplyDelete
 3. Anonyymi:
  Kiva kiitos, kiva että myös nämä matkapostaukset kiinnostaa :)

  Reetta:
  Kiitos, niitä on kyllä kiva katsella ja muistella :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig