Follow my blog with Bloglovin Italia ostoksia | Teljänneito

Italia ostoksia

Rooma oli viimeinen kohde matkallamme ja meillä oli korkeat odotukset Rooman shoppailun suhteen. Rinkat selässä on tottakai helppo jättää shoppailut matkan viimeisille päiville. Hieman petyimme, Rooma ei todellakaan ole verrattavissa Milanoon shoppailun suhteen!

Lähdemme kylläkin tammikuussa uudestaan Milanoon, sitä odotellen :) Milanon pisteet nousi kyllä meidän silmissä, ihan vaan siitä syystä että se on kova paikka shoppailumielessä ;)

Löysin ihanan klassiset aurinkolasit Pisan Solaris-liikkeestä, Diorin aurinkolasit. Ihanaa vaihtelua RayBanin Aviatoreille!! :)
Sandaalit löytyivät Korsikalta Bastiasta, kävelin niillä oikeastaan loppumatkan ja olivat hyvät jalassa :) Rento toppi löytyi Rooman OVS:stä joka olikin sitten kotimatkan outfit :)

Näiden lisäksi tuli ostettua Guessin (siis en olisi koskaan uskonut!!!!) farkut, t-paita ja pussukka Hilfigeristä ja mekko Mangosta... ja mitä vielä? :) En ole niitä vielä jaksanut kuvata :)

2 comments

 1. Ihana Jessica tuleeko blogiin lisää tietoa kihlautumisesta (kosintatarinaa? ;) tai tuleeko hääsuunnitelmia? Toivottavasti edes vilautat vähän kihlasormusta? :)

  Innolla odotan <3

  ReplyDelete
 2. häähullu:
  Ihan varmasti tulee kyllästymiseen asti aiheesta ja aiheen vierestä :D Kiva kuulla että aiheet kiinnostavat, kiva kun tulee toivomuksia aiheista :):)
  Ja hääsuunnitelmia on tiedossa.. ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig