Follow my blog with Bloglovin Italia, Bologna | Teljänneito

Italia, Bologna

Eilen oli jo ensimmäinen työpäivä mielettömän loman jälkeen, apua!! Olin varautunut siihen että paluu töihin olisi raskasta, mutta eihän se ollut, päinvastoin se oli ihan mukavaa :)
Viikonloppu on mennyt pyöräillessä, perjantaina 50 km ja sunnuntaina huikeat 100 km!! :) :)

Tänään on Herra Jn syntymäpäivä, Onnea onnea mun ihanalle, komealle, seksikkäälle, tyylikkäälle, älykkäälle, kiltille ja hauskalle miehelle ;) Olen tietenkin tehnyt herkullista kermakakkua :) :)


Kuviamme Italiasta olen katsellut jo vaikka kuinka paljon, tässä olisi ensimmäinen postaus matkastamme :)
Aloitimme matkamme lentämällä Milanoon josta otimme junan Bolognaan. Bolognassa olimme kolme päivää ja se olikin riittävän pitkä aika oleskella Bolognassa ja yrittää tottua Italian lämpöön joka oli noin +35 astetta joka päivä... huhuh!!


Bolognassa tuli tottakai syötyä Il ragua, eli pasta Bolognesea ja kävimme katsomassa Piazza Maggiorea sekä kahta tornia.
Asuimme lähellä juna-asemaa oikein mukavassa hotellissa. Yhtenä iltana hotellissamme oli juhlat ja meillä oli bändi soittamassa sisäpihalla :)Päivän asu Piazza Maggiorella:
mekko, Nelly
kengät, Italiasta ostettu
aurinkolasit, RayBan
livebändi hotellihuoneemme ikkunan alapuolellaTeimme Bolognasta päivämatkan Ravennaan joka oli pieni paikka Italian itärannikolla, oikein kiva! Sinne mentäessä juna oli kamalan myöhässä ja täpötäynnä- päädyimme istumaan veturin lattialle koko junamatkan :D Ravennassa tuli noin tunnin verran sadekuuroja joka tylsistytti kummasti jonka jälkeen päätimme lähteä takaisin Bolognaan ;)

Päivän asu Ravennassa:
toppi, vila
farkkushortsit, H&M
laukku, Longchamp
kello, Louis Pion


Bolognasta matkamme jatkui Firenzen kautta Livornoon :)

1 comment

  1. Ganska roligt att vi reser till samma ställen nästan samtidigt. Jag var också i paris över påsken och nästa vecka åker jag till firenze :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig