Follow my blog with Bloglovin Fell in love in Paris | Teljänneito

Fell in love in Paris

Kesälomat lähestyy kovaa vauhtia ja lomamatkat on jo taas kovasti mielessä ;)

Tässä on osa kuvista meidän keväisestä Pariisin matkasta, olisin kyllä valmis lähtemään Pariisiin uudestaan milloin tahansa. Nämä upeat kuvat on oma hovikuvaajani Herra J:n kuvaamia ja kuvat eivät ole sen kummoisemmin järjestyksessä vaan vähän sieltä sun täältä :)
Louvre
Pariisissa todellakin riittää näkemistä. On kyllä hyvä syy mennä vielä uudestaankin Pariisiin jotta nähtäisiin ne asiat mitä tällä reissulla jäi näkemättä... Louvressa emme tällä kertaa käyneet.
La Valee Village outletissa Disneylandin vieressä käytiin ja sieltä tulikin ostettua vähän pientä kivaa, mm Ralph Lauren kauluspaita ja Michael Korsin clutch joka on sävy sävyyn Mulberry Bayswater laukkuni kanssa.
Kuten yllä olevasta kuvasta näkee niin hullaannuin hieman - voitte varmasti arvata mitä tuosta Burberryn isosta ostoskassista löytyy ;)
Versaillesiin oltiin kovaa vauhtia menossa kun huomasimme Helmut Newtonin näyttelyn Grande palaisissa, sieltä tuli hankittua kunnon kokoinen kirja sekä julisteita muistoksi.

 

Ehdimme matkallamme shoppailla hyvinkin, täytyy kyllä kehua että oli taas niin paras shoppailukaveri mukana ;) Käytiin myös La Fayettessä :) Ainut mitä La Fayetestä tuli hankittua oli rento valkoinen Louis Pion kello.
 Ihania muistoja tulee kyllä mieleen näitä kuvia katsellessa, niin paljon ehdittiin tehdä ja nähdä! Yhtenä päivänä saatiin myös olla ystäväni Jocken seurassa. Hän sattui olemaan Pariisissa meidän kanssa samaan aikaan, Jocke kun on ollut vaihdossa Lyonnissa. Oli tosi kiva nähdä hänet pitkästä aikaa. Vietiin myös oma lukkomme Pont des Artsin sillankaiteeseen :)


Tuossa ao kuvassa taas pilkistää se Burberry, täytyy ehkä paljastaa että tuli tosiaan ostettua se kauan haluttu trenssi, jeei :D Ja on sitä jo ahkerasti käytettykin ;)
Yksi asia mikä jäi erityisen vahvasti mieleen oli ihana iltamme Moulin Rougen cabaréessa Feérie. Se oli aivan mahtava kokemus joka sai minut liikuttumaan kyyneliin- koko ilta ja tunnelma oli kuvaamaton, itse showsta puhumattakaan!! Showsta tuli mieleen ne vähäiset muistot Disneylandin matkasta pikkutyttönä.
Ei voi muuta kun todeta että olen niin onnellinen, on se vaan niin ihanaa kun saa viettää aikaa oman rakkaan kanssa ja yhdessä kokea ja nähdä. Pariisin matka tuoreessa muistissa onkin hyvä jatkaa miettimällä tulevaa roadtrippiämme Italiaan muutaman viikon päästä. Ette arvaakaan miten kovasti sitä odotan!

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig