Follow my blog with Bloglovin Valtavia muutoksia | Teljänneito

Valtavia muutoksia

Nyt on kuulkaas niin että tämä blogi tarvitsi päivittyneen ilmeen! Minusta tuntui että oli korkea aika laittaa vähän uudempia kuvia kehiin! Ja hyvä tuli, eiksje? :)

Huomaattekohan eroa blogin ilmeessä, eli näitä ns valtavia muutoksia!? ;)
Olen kevään myötä teidän avulla löytänyt taas lisää inspiraatiota bloggailla, kiitos siitä teille :)
Nyt on blogin pikkukuvatkin taas tätä päivää, oli jo aikakin vähän päivittää ilmettä kun blogi on pian vuoden vanha!! (Huhtikuun neljäs päivä blogini on vuoden ollut pystyssä, toki ennen sitä vanha blogini Teljänneito on ollut olemassa vuodesta 2009, hui kun siitäkin on jo kauan :))

Tämän kuvan on Sara ottanut viime lauantaina <3

Muut uudet pikkukuvat on meidän ottamia kuvia tässä vuoden varrelta :)


Taas olisi muuten viikonloppu tulossa! Ja arvatkaas mikä paketti tuli tänään! Tilaamani Schoffan paidat!! :) Taidan laittaa jomman kumman heti päälle huomenna ;)
Lauantaina näen Annaa pitkästä aikaa ja ajattelin kuvata kaikkea pientä kivaa tänne ja ehkä Ikean reissukin olisi luvassa :)

Mutta nyt nukkumaan että jaksaa huomenna taas :)

10 comments

 1. Paljon teillä on ikäeroa sun miehen kanssa? On tosi kiva, kun olet taas alkanut bloggailla! Sun asukuvat on ihan omaa luokkaansa verrattuna muihin blogeihin ja malttamattomana odotan kuvia uudesta kodistasi:) Aurinkoista kevättä sinulle!

  ReplyDelete
 2. Pienet päivitykset on aina paikallaan, hyvältä näyttää :)

  ReplyDelete
 3. Ihania pieniä muutoksia! :) blogiasi on todella kivaa lukea! Nyt muuten vasta ajatuksella kiinnitin huomiota siihen, että olet vasta 23-vuotias!! Itse lähestyn tänä vuonna 21 vuoden ikää, ja herrajumala en voisi ikinä kuvitellakaan, että n. kahden vuoden päästä olisin yhtä hienon näköisessä elämäntilanteessa kuin sinä! :D
  Saisinko kysyä sinulta, mitä kouluja olet käynyt ? :) itsekin olen työelämässä, mutta toivon syksyllä aloittavani jonkinlaisen koulun, jotta saisin kunnon koulutuksen tähän alle (lukion olen käynyt, mutta kunnon ammatti olisi hakusessa..).

  Blogisi antaa kyllä tsemppiä ja jotenkin toimii inspiraationa :) "kahden vuoden päästä minäkin haluaisin olla kuten hän" :) tiedän, että jos pääsen kouluun, se ei ole ihan mahdollista, mutta unelmoin siitä, että joku päivä minullakin olisi hyvä työpaikka, ja kaikkia ihania juttuja mitä täällä sinunkin blogissasi aina välillä vilahtelee! :)

  Harvoin jaksan kommentoida mutta luen kyllä blogiasi enemmän kuin mielelläni! :) ihanaa kevään odotusta sinulle ! :) ehkä minäkin skarppaan kommentoinnissa ;D

  ReplyDelete
 4. Kiva freesi ilme:) Kommentoin nyt eka kertaa, vaikka oikeasti olen stalkkaillut täällä taustalla jo pitkään. Sun blogisi oli ekoja lifestyleblogeja, joita aloin lukea (siis jo edellinen blogisi) ja se on pysynyt lukulistalla, vaikka välillä on ollutkin hiljaisempaa. Sittemin olen itsekin aloittanut bloggaamisen. Kiva, kun olet alkanut taas kirjoitella!

  ReplyDelete
 5. Hienolta näyttää:) Kiva että oot alkanut bloggaamaan taas enemmän.

  ReplyDelete
 6. Snyggt och vårigt blev det tycker jag :)

  ReplyDelete
 7. Ihanan raikas tämä uusi ulkoasu! :)

  ReplyDelete
 8. Anonyymi:

  Kiitos, on tää kyllä kivaa puuhaa kun vielä saa ihania kommenttejakin :) Kiitos kovasti :) Meillä on yhdeksan vuotta ikäeroa joka välillä naurattaa ja välillä ihmetyttää mutta rakkaus ei taida ikää katsoa? :) Aurinkoista kevättä myös sinulle :)

  Tiia:
  Hyvä että tykkäätte :)

  Anonyymi:
  Jeei kiitos ihan hirveesti tästä kommentista :)
  Tämä oli aika pysäyttävä kommentti, sain ihan kylmiä väreitä kun sitä luin, et arvaakaan miten tämä kommentti lämmitti sydäntä! Kyllä kuule sitä pystyy uskomattomiin suorituksiin jos vaan itse uskoo siihen ja olen varma siitä että sinäkin pystyt! Täytyy aina muistaa ilota siitä mitä on eikä haikailla sen perään mitä ei ole, ja sinä olet elämässäsi tärkein asia joka menee kaiken muun ja kaikkien muun edellä, välillä saa olla itsekäs jos se on sinun elämästä ja onnellisuudesta kiinni.
  Olen käynyt kouluja mitä ihmeellisimmällä tavalla, kaksoistutkintoa ja työn ohella niin en välttämättä joka asiassa ottaisi itsestäni mallia, mutta jos haluat laittaa sähköpostia tai jutella tarkemmin niin autan mielelläni!! :) Oikeesti olet "vielä niin nuori" (apua, olenko minä vanha?!?) että pystyt mihin tahansa, mutta usko pois, tiedän tunteen todellakin, siksi autan mielelläni :)
  Kiitos :)


  lisbet:
  Voi kun tämä tekee minut iloiseksi kun jaksatte kommentoida, tämä on tämän bloggaamisen kohokohta kun saan kuulla teistä :)

  champagne:
  Kiitos siitä teille :)

  Sofia:
  Oj Sofia va roligt å höra, de va precis de jag ville! E så himla glad över att våren kommer!! :)

  Maija:
  Tällä sitten mennään taas hetki :)

  ReplyDelete
 9. Ihanaa että olet taas alkanut kirjotella! Olen kokoajan ollut mukana blogissasi ja aina silloinkin kävin kurkkimassa kun täällä blogissa oli ihan hiljaista.. :)

  ReplyDelete
 10. Anonyymi:
  Kiva kuulla että jaksat seurata!! :) Ja kommentoinnista puhumattakaan :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig