Follow my blog with Bloglovin Stockholm Halvmarathon 2012!! | Teljänneito

Stockholm Halvmarathon 2012!!

Kyllä, nyt se on päätetty!! Juoksen puolimaratonin Tukholmassa 15. syyskuuta!! :) Tämä tulee siis olemaan ensimmäinen puolimaratoni minulle, jännää! Onko teistä kukaan kenties osallistumassa? Olisi kiva tietää :)


Tukholman reissu tulee olemaan superhauska- mennään nimittäin Herra Jn kansssa taas moikkaamaan Irinaa med familj :) Lentolippuja ei vielä olla tilattu, mutta ainakin koko viikonloppu ollaan Tukholmassa :)
Tilasin tottakai tämän äärettömät tyylikkään treenipaidan jossa lukee:
”Jag tränar för DN Stockholm Halvmarathon 2012” :D2 comments

  1. Jee jee, superkul att du anmälde dig! Det är så bra att ha ett mål med sin trännig, för på så vis kommer man sig ut även då motivationen tryter. Jessica, jag tror starkt på dig! Det här fixar du! Kram, o trevlig helg! :)

    ReplyDelete
  2. Itse juoksin tukholman maratonin viime vuoden toukokuussa,täys maratonin siis :) siellä oli ainakin todella huikea tunnelma! ihmiset olivat tulleet suurin joukoin katujen varsille ja kaikki huusivat ja tsemppasivat toisiaan! Myös järjestelyt toimivat moitteettomasti :) Selviät varmasti urakastasi puolimaratonilla kunhan vain päätät niin! :) Itse vedin kyllä täysin sisulla maratonin läpi sillä ehdin reenata vaivaiset 9kk koitokseeni ja niistäkin useita viikkoja sairaana,selkävaivaisena ja ylikuntoisena :( maaliin kuitenkin tultiin! kun voimat alko hyytyyn ja jalat painaan ajattelin vain että ei hemmetti en ole tullut tänne luovuttamaan enkä kehtaa enään mennä kotiin keskeyttäneenä kun niin olen maratoonista innoissani pauhannut :DD! kannattaa varata matkaan mukaan glukoositabletteja,niitä saa esim.prismasta ja maksavat n.1e paketti :) niistä saa hyvin energiaa juostessa :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig