Follow my blog with Bloglovin Teljänneidon erilainen viikonloppu | Teljänneito

Teljänneidon erilainen viikonloppu

Mahtava viikonloppu on taas takana, voi kun käy kateeksi heitä jolla on hiihtolomaa parhaimmillaan! :) Tänäänkin aurinko on paistanut niin että oli pakko lähteä lenkille heti töiden jälkeen ;)

Lähdimme Herra Jn kanssa perjantaina töiden jälkeen mökille, on se vaan eri tavalla rentouttavaa olla mökillä ja tehdä vähän erilaisia juttuja.. Ja talvi tekee mökkeilystä vähän extremempää ;) Tosin tällä mun ihanalla miehellä olikin jo kaikki valmiina kuten aina- lumi sulatettu pesuvedeksi ja herkullinen lihakeitto, nam!
Harmittaa kovasti että olen mennyt lupaamaan etten laita luvatta kuvia mysteerisestä Herra Jstä tänne, tuli otettua taas niin kivoja kuvia meistä <3

Lauantaina tuli hiihdettyä kolme kilsaa, olinkin jo unohtanut että hiihtäminen on ihan hauskaa puuhaa! Ja omistan jopa omat suksetkin, sekin oli jo päässyt unohtumaan :D
Eilen paistoi aurinko koko päivän, ihanaa kun kevät tulee! Pidimme hauskaa Herra Jn kanssa ja ammuskeltiin kilpaa ilmakiväärillä- pakko kyllä vähän kehua, että aikamoinen tarkka-ampuja tämä Teljänneito kyllä on ;)

Naureskeltiin perjantaina "päivän asulleni", ainakin se oli lämmin :) Kyllähän sitä täytyy pukea kunnolla!


karvalakki, Herra Jn
kaulahuivi ja untuvatakki, H&M
farjut, Levis
saappaat, GantNauttikaa keväästä ja auringonpaisteesta minkä ehditte! Itse ostin lenkkeilyä varten motivaattoriksi uudet ihanan värikkäät juoksukengät jotka pääsivät ekaa kertaa tänään jalkaan :)

2 comments

 1. Sulla on tosi kiva blogi. :) Kivoja juttuja, vaikkakin aika harvakseltaan, mutta se ei mua ainakaan haittaa, koska nekin mitä kirjoitat on tosi mielenkiintoisia. =) Ainut mitä kaipaan sun vanhasta blogista on päivän asu-kuvat. :)

  Pieni miinus kuitenkin pitää antaa, vaikkakaan se ei sinusta riipu välttämättä, nimittäin tuo Fashiolistan laatikko peittää osan sun postausten teksteistä. :(

  ReplyDelete
 2. Siru:
  On mahtavaa kun aamuisin rupeaa olemaan jo vähän valoisampaa niin voi taas ruveta ottamaan päivän asu kuvia! :) Kaipaan itsekin niitä ;)
  Voi pahus, totta turiset! Ärsyttävää tuo Fashiolista-boxi kun se on liian leveä :( Pitäisi se yrittää fixata :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig