Follow my blog with Bloglovin Joulukalenteri, lucka 1 | Teljänneito

Joulukalenteri, lucka 1

Tänään oli se päivä kun sai avata joulukalenterin ensimmäisen luukun :) Meillä on Fazerin Dumle joulukalenteri, nam :) Tästä se sit lähtee, enää 23 päivää jouluun, iiik!
Vielä olisi niin paljon tekemistä ennen joulua, mutta muistattehan ettei saa stressata :) Olemme päättäneet, että vietämme joulun Turussa! Turku taitaa olla erityisen kaunis paikka jouluna? :)Olimme teatterissa Saran kanssa illalla jonka jälkeen kävimme syömässä. Hän kertoi pitävänsä blogijoulukalenteria blogissaan!! Joten kaikki jotka haluavat osallistua arvontaan niin sinne siis :) Itse olen totta kai jo osallistunut ;)

Teatteri oli todella hyvä ja mielenkiintoinen, se oli siis kolmas osa Colorado Avenuesta(jonka kävimme Saran kanssa vuonna 1999 katsomassa yhdessä) joka kertoo fiktiivisestä kylästä Pohjanmaalla 1940-luvun sodan aikana. Pidän muuten teatterissa käymisestä. on jotenkin pöyristyttävää miten osaavat näytellä ja silti se tuntuu aidolta... Ihan tupakanpoltosta lähtien (Kyllä, polttivat tupakkaa lavalla, istuttiin tokalla rivillä.. heh.)

Grattiskramar till Anna :) Hipphurraa på din födelsedag! Väntar på lördag då du bjuder på tomtegröt :)


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig