Follow my blog with Bloglovin 21 dar kvar | Teljänneito

21 dar kvar

Jo muutama viikonloppu sitten kun juhlimme syntymäpäivääni tuli mieleen, että pian on joulu :)
Oli ihanan jouluinen tunnelma, vaikka ei oltukaan vielä ehtineet joulukoristella. Leivottiin piirakkaa ja minulle tehtiin herkullisinta täytekakkua ikinä :) :)
Käytiin ravintola Bacchuksessa syömässä syntymäpäiväni kunniaksi, on kyllä ihana paikka!

Se viikonloppu menikin Pariisista haaveilessa.. :)
Sain Inès de La Fressangen Parisian chic kirjan (älkää siis hämmstykö kun olen uskomattoman tyylikkäänä jatkossa ;)) Kirjaan oli piiloitettu Moulin Rougeen liput huhtikuulle :) Uskon, että esitys tulee olemaan aikamoinen elämys, onko kukaan teistä käynyt siellä?
Sunnuntai aamupäivä meni Before sunset elokuvaa katsellessa joka on kuvattu Pariisissa- en taida ihan vielä käsittää, että olemme menossa Pariisiin huhtikuussa! :)
Inès de La Fressangen kirjassa on myös kivasti mainittu paikkoja Pariisissa jotka olisi kiva nähdä - Féerie kabareesta Moulin Rougessa puhumattakaan! :)
Viikonlopun kruunasi Vaasan joulunavaus Lotta Sandholmin esityksineen ja raketteineen :) Glögiä emme torilta löytäneet, joten lämmitettiin ensimmäiset glögit sitten kotona

Illalla olisi tarkoitus lähteä Annan luo viettämään pikkujoulua ja Annan synttäriä! :)Huomenna kannattaa muuten olla tarkkana- silloin on luvassa pieni yllätys! ;) Siihen liittyen, osallistukaa tekin Saran blogijoulukalenteriin! Tänään siellä on tarjolla kynsilakkoja :)No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig