Follow my blog with Bloglovin När katten e borta.. | Teljänneito

När katten e borta..

... dansar råttorna på bordet..? Nej, inte här i alla fall.

Täällä ollaan enemmänkin satsattu myysaamiseen :) Viime viikonloppuna minulla oli syntymäpäivä, ehkä paras ikinä <3 On siis ollut todella paljon ohjelmaa ja muuta kivaa, mutta siitä lisää myöhemmin :) Olen siis tällä viikolla enemmän vaan nauttinut siitä, että taas olen vuoden verran viisaampi :) Onhan tämä pimeä syksy ja talvi siinä mielessä kiva kun voi vähän sytyttää kynttilöitä ja käpertyä sohvalle ihana villapaita päällä ja vähän selailla kivoja lehtiä ja kirjoja samalla kun juo vähän glögiä ja napostelee piparkakkuja :)
Tänään illalla Sara tuli käymään, tein meille etanoita ja "håsatårta". Eli vähän niin kuin smörgåstårta, mutta ei yhtä viimeistelty ja iso kuin voileipäkakku. Tietenkin vähintään yhtä hyvää se kuitenkin oli :) Meillä oli sellainen diili, että teen meille jotain hyvää ja Sara konsultoi minua kuvaamisessa, joten muistattehan kehua ottamiani kuvia tästä lähtien ;) Kokeiltiin vähän eri objektiiveja ja vertailtin eri kameroita. Olen kyllä vähän kateellinen kun kuulin, että Joulupukki saattaa tuoda Saralle uuden kameran! :)
Oletteko jo tehneet Jolulupukille toivelistan? Itse toivon ihanan rauhallista joulua, haluan viettää joulua kaukana stressistä ja olla ihanien ihmisten kanssa, todennäköisesti Turussa :) (mutta voisinhan minä muodon vuoksi tehdä toivelistankin :D)

Huomenna meillä on pikkujoulut töistä, mihin tämä vuosi on oikein kadonnut?
Oikein ihanaa viikonloppua teille!! :)


6 comments

 1. Ooks muuttanu uuteen kämppään?:)

  ReplyDelete
 2. Tuleeko postausta uudesta kodista? ihanan näköistä :)

  ReplyDelete
 3. Vad mysigt det ser ut där du sitter på soffan, ni har det så fiiint.O vilken fin snabbistårta =)hoppas den smaka bra.

  Mam.

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia! Itsellänikin on tiedossa reissu Turkuun jouluksi <3 Kotisi on niin kodikkaan näköinen!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig