Follow my blog with Bloglovin Vill man vara fin | Teljänneito

Vill man vara fin

.. får man lida pin :)
Olen taas hurahtanut rakennekynsiin! Ainakin minulla se on kausiluontoista milloin haluan rakennekynsiä ja milloin en, nyt ne taas tuntuu kivalta :) Tiedän, turhamaista ja epäkäytännöllistä, mutta "Vill man vara fin får man lida pin" :)Se on aina erityisen haastavaa kun ottaa rakennekynnet tauon jälkeen, sillä silloin on niin tottunut siihen ettei tarvitse olla varovainen. Tarkoittaa siis sitä että ne katkeilee ja niitä kiroilee normaalia enemmän :) Tosin olen jo tottunut siihen, joten aluksi laitetaan aina vähän lyhyemmät. Sekin on muuten kausiluontoista minkälaiset kynnet sitä haluaa!

Sara on aina tehnyt sellaiset kynnet mitä milloinkin haluan; tässä hieno esimerkki siitä miltä kynnet näyttävät "med det lilla extra", eli pidemmät ja vähän glitteriä ja dimangeja :)

7 comments

 1. Olis huippua olla jossain ammatissa, missä rakennekynsiä vois pitää! :) On ne niin upeita muilla, tosin luulen että omaan tyyliin istuis parhaiten jotkut aika lyhyet versiot french manicure-tyylillä.
  No, aina voi haaveilla..
  t. lääkärinplanttu

  ReplyDelete
 2. Tosi nätit kynnet :) Ja kyllä sitä saa aina välillä laittaa kaikkee kivaa itelleen :P

  ReplyDelete
 3. Rakennekynnet on kyllä tosi nättejä, varsinkin perus ranskalaisille manikyyreillä, jossa juuri hieman extraa :) Itselläni oli sellaiset ylppäreissä, mutta valitettavasti jouduin ottamaan ne pois töiden takia

  ReplyDelete
 4. Upeat kynnet!
  Jos itse laitattaisin rakennekynnet ne saisivat olla juuri tuollaiset :)

  ReplyDelete
 5. WAU! Upeat kynnet! Ja ihanaa kun postailet taas useammin:) Olin joskus blogisi intohimoinen lukija, mutta "blogitaukosi" aikana lukeminen jäi kokonaan. Nyt löysin tän uudelleen ja oonkin selaillut jo monen monta postausta läpi:) Oot ihana♥

  ReplyDelete
 6. Ihanat kynnet, ihan tässä alkaa kaipaamaan omiakin edesmenneitä rakennekynsiä.. Kiva blogi sinulla muutenkin, ehdottomasti lisäys omiin suosikkeihin!! :)

  ReplyDelete
 7. Kauniit kynnet. Itse tein joskus rakennekynsiä mutta nyt se on jäänyt..

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig