Follow my blog with Bloglovin Syksyn ensimmäinen koulupäivä | Teljänneito

Syksyn ensimmäinen koulupäivä

Tänään töiden jälkeen suuntasin taas kohti yliopistoa; oli syksyn ensimmäinen koulupäivä, hui kun jännää! :) Oli ihan mielenkiintoinen luento, kurssi on Kansantaloustieteen perusteet. Odotan kyllä innolla että kurssi lähtee kunnolla käyntiin, en ole nimittäin aikaisemmin lukenut kansantaloustieteitä, se tuntuu olevan ihan mielenkiintoista :)
Syksymmällä alkaa myös Markkinointisuhteiden johtaminen-kurssi, sekin kuulostaa mielenkiintoiselta! Lupasin itselleni vaan kivoja kursseja tälle vuodelle, tuli niin kova trauma tilastotieteen kurssista viime talvena :D Haluan myös taata sen, että minulle jää aikaa muuhun elämään sekä jaksan tehdä täysipäiväsesti töitä :)

edit: Tässä on linkki viime vuoden postaukseen missä kerron vähän tarkemmin opiskeluistani, saa toki silti kysellä! Sen verran erikoinen tämä valitsemani opiskelupolku on ollut :)

Tässä päivän asu:


jakku, H&M
paita, Vila
farkut, Levis
kengät, Bianco
laukku, Mulberry


13 comments

 1. Opiskeletko Kauppatieteitä? missä yliopistossa? Itselläni haaveissa olisi päästä kauppakorkeaan joten olisi todella ihanaa jos voisit tehdä postauksen miten valmistauduit pääsykokeisiin ym? :)

  ReplyDelete
 2. Ihanan tyylikkäänä olet ollut. :) Tuo Vilan paita on kiva, itsekin ihailin sitä kun olin kaupoilla viikonloppuna.

  ReplyDelete
 3. Oi kansista! Siitä onkin monta vuotta aikaa kun sitä olen lukenut.. :) Monesko vuosi sinulla alkoi?

  ReplyDelete
 4. Anonyymi:
  Kyllä, Vaasan yliopistossa. Olen töissä täyspäiväisesti, joten avoimen kurssit osuu paremmin omaan aikatauluuni

  Marjaana:
  Kiitos :) Se on kiva paita pitää jakun alla :)

  Nanna:
  Heh, tämä on nyt toinen vuosi kun opiskelen avoimessa, aikasemmat ammattikorkean 56 optä meni tosiaan hukkaan, tässä linkki aikaisempaan postaukseen missä olen kertonut vähän tarkemmin :) http://teljanneito.blogspot.com/2010/09/ekan-koulupaivan-asu.html

  ReplyDelete
 5. Hoppad du tycker de e intressant då du e så into på det :) Jag tyckt ju som sagt att det var superintressant, men det va ju som sagt lite andra faktorer som gjord att man int riktigt kunde "njuta" ;)

  ReplyDelete
 6. Sara:
  Jo hoppas :) De återstår att se om de känns intressant om en stund också :)

  ReplyDelete
 7. Paljonko sulla on nyt opintopisteitä kasassa ja millaisella aikataululla ajattelit opintosi suorittaa? Koska siis saat ne maisterin (tässä tapauksessa ilmeisesti ekonomin) paperit ulos? :)

  ReplyDelete
 8. Noora:
  huh kun rupesi heti ahdistamaan ;) Se tuntuu vielä niin kaukaiselta, teen koulua sitä mukaan mikä tuntuu sopivalta sen hetkisessä elämäntilanteessa :)

  ReplyDelete
 9. Onko sut siis hyväksytyy yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi vai suoritatko ihan vaan avoimen opintoja?

  ReplyDelete
 10. Sini:
  Opiskelen työn ohella Vaasan yliopiston avoimessa ja tavoitteena KTM-tutkinto, en siis vielä ole hyväksytty tutkinto-opiskelija, mutta siihen tosiaan tähtään :)

  ReplyDelete
 11. Hejsan !

  Jättesnyggt ! Vill också den där Vila sjortan ... e den samma som Du har även i svart ? E den från denna höst ? Äskar din stil, liknar mycket min egen :)

  Kram
  Kiira

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig