Follow my blog with Bloglovin Ostoksia | Teljänneito

Ostoksia


Kuten aikaisemmin mainitsinkin niin tilasin Brandos verkkokaupasta Unisan korkkarit, ja ne pääsikin heti jalkaan :) Kengät toimitettiin todella nopeasti, yllätyin positiivisesti Brandos.fin toimitusnopeudesta! Kyllä kannatti, ovat kyllä täydelliset jalassa :)


kengät, Unisa


Syksyn tullessa rupesin taas haaveilemaan paksummasta villapaidasta, viime vuonna kun ei oikein kivaa villapaitaa tullut ostettua. Noh, tämä Henri Lloydin villapaita tuli sit taas vastaan ja päätin sit lopulta hankkia tämän! Ilmeisesti kannatti odottaa kesän yli, sillä sain villapaidan 40% alennuksella :)villapaita, Henri Lloyd
Odotan kyllä innolla Tukholman matkaa, kiva päästä rauhassa kiertelemään ja katselemaan kaikkea kivaa ;) Tarvitsisin todellakin uuden villatakin-vanha villatakki on jo niin kulunut ja mallikaan ei enää miellytä..!

Tänään tuli vihdoinkin osa tilaamastani hiustuotteista ja meikeistä Strawberrynetistä ja Feeluniquesta, oli jo aikakin :)

6 comments

 1. Tosi kiva neule, kelpuuttaisin kyllä omaan kaappiini. :)

  ReplyDelete
 2. Riina:
  Kyllä se on kiva, vaikka onkin viime vuoden mallia :)

  ReplyDelete
 3. Aivan upea tuo Henry Lloydin neule! :)

  ReplyDelete
 4. Jag tycker också att tröjan var jättefin! Ska bli spännande att se allt fint du får med dig hem från Sthlm sen också! ;)

  ReplyDelete
 5. Jenna:
  Niin on :)

  Sofia:
  Jo den e nog riktigt skön, kollade på den ren förra vintern :) Jo får hoppas man hittar en jacka! :)

  ReplyDelete
 6. Alltså vista att int att skorna va Unisa förrän nu! :) Jag har två par Unisa-skor, och jag gillar dom helt jättemycket :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig