Follow my blog with Bloglovin Biking | Teljänneito

Biking

Sade lakkasi eilen juuri sopivasti lenkin ajaksi :) Suunniteltu reitti olikin vähän lyhyempi kuin oletettiin, joten eilisen saldo oli 41 km.
Tällä viikolla tilaamani kypärä, pyöräilyshortsit, hanskat ja mittari pitäisi saapua, kaikki tilattu www.bike24.destä mistä löytyy myös mm jouksuun kaikkea, ja edullisesti!

Kollaasissa pyöräni sekä alkukesästä ostettu ohut Haglöfsin takki Intense Shield Q joka oli eilisellä lenkilläkin päällä. Lisäksi kollaasissa on Bike24sta tilaamat tuotteet ja pyöräni Cannondale SL 1 Trail:
Tässä vielä teillekin eilinen lenkki! Lenkillä oli siis Endomondo -softa päällä, jonka saa ladattua puhelimeen, toimii oikein kivasti :)Seuraava lenkki saisi jo olla yli sen 50 km ;)

2 comments

  1. Hej! Osaisitko sanoa, mistä saisin tilattua Gantin hupparin? Olen sellaisen sinun päällä joskus täällä blogissa huomannut, joten tuli mieleen, jos tietäisit. Kiitos jo etukäteen!

    ReplyDelete
  2. Miten on esimerkiksi Stockmannin verkkokaupasta? Olen itse ostanut Gantin tuotteet myymälöistä, ja Stockallahan niitä on :) Suosittelen kyllä, se on oikein mukava päällä :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig